baterie

Protest in fata magazinului eMag Crangasi, de Black Friday

Protest in fata magazinului eMag Crangasi, de Black Friday

Protest in fata magazinului eMag Crangasi, de Black Friday – De unde credeti ca am aflat stirea? Normal, de la Tiberiu Pop, seful cel.ro, cel ce are in perioada aceasta o mica rafuiala cu magazinul eMag. Despre ce se intampla, am discutat AICI si AICI.

Pe YouTube, el a postat o imagine cu protestul ce a avut loc in fata magazinului din Bucuresti, este vorba despre showroom-ul din Crangasi. Stirea a ajuns si in presa centrala, iata ce scriu inclusiv cei de la Evenimentul Zilei:

“Protestul are loc vineri seara în fața Emag Crangași. Un grup de tineri care și-au spus NOI – s-a dus în fața sediului Emag din Crangasi, chiar în seara de Black Friday și a expus un banner de mari dimensiuni cu un mesaj critic la adresa companiei.”

Protest in fata magazinului eMag Crangasi, de Black Friday

Tinerii care au afisat si un banner, se leaga de reclama pe care Mihai Sora a facut-o pentru eMag, cea in care se vorbeste despre libertate, campanie pe care o vedeti si voi la finalul articolului.

Conform sursei, protestul a plecat de la reclama la Emag in care apare Mihai Șora, fost membru al Guvernului comunist in anii 50, care vorbește despre libertate la 30 de ani de la caderea regimului Ceaușescu. Materialul publicitar a starnit mari controverse în opinia publica din cauza trecutului comunist la protagonistului.

sursa video: eMag/YouTube