Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Activare rating IMDB in aplicatia Netflix pe telefon

Published

on

Activare rating IMDB in aplicatia Netflix pe telefon – sa spunem ca este ceva util pentru cei ce obisnuiesc sa se uite la filme pe telefon si ma refer aici la aplicatia Netflix. Desi are multe filme si documentare, parca lipseste un rating pentru titluri.

Poti sa cauti un film si apoi sa intri pe IMDB pentru a vedea ce rating are si daca merita pana la urma sa te apuci sa-l vizionezi. Exista insa o aplicatie conexa care din moment ce este instalata, iti arata direct in Netflix ce rating are filmul pe care vrei sa-l urmaresti. Astfel, nu mai este necesar sa iesi din Netflix, sa intri pe IMDB si apoi sa reintri pe Netflix.

Aplicatia se numeste “Movie ratings for Netflix – Flutter”, este in Google Play, dar nu poate fi instalata din Romania sau cel putin, nu pe orice model de telefon. Insa, o puteti descarca de AICI in format apk si apoi sa o instalati fara probleme, pe orice model de telefon.

Advertisement

Dupa instalare, trebuie sa faci cateva setari inainte ca ea sa inceapa sa-ti arate ratingurile filmelor. Are nevoie de activare si de acordarea tuturor permisiunilor. Puteti urma tutorialul foto de mai jos, incepeti cu activarea serviciului (in prima captura).

Dupa ce ati facut pasii de mai sus, iesiti din aplicatia “Flutter” si porniti Netflix. Veti vedea apoi bulina galbena ce arata ratingul unui anumit film. Aceasta bulina poate fi si ea customizata (culoare si dimensiune) prin intermediul setarilor disponibile in “Flutter”. Ai chiar posibilitatea daca apesi pe acel rating sa vezi mai multe detalii despre film sau sa deschizi IMDB.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171