baterie

Activare rating IMDB in aplicatia Netflix pe telefon

Activare rating IMDB in aplicatia Netflix pe telefon

Activare rating IMDB in aplicatia Netflix pe telefon – sa spunem ca este ceva util pentru cei ce obisnuiesc sa se uite la filme pe telefon si ma refer aici la aplicatia Netflix. Desi are multe filme si documentare, parca lipseste un rating pentru titluri.

Poti sa cauti un film si apoi sa intri pe IMDB pentru a vedea ce rating are si daca merita pana la urma sa te apuci sa-l vizionezi. Exista insa o aplicatie conexa care din moment ce este instalata, iti arata direct in Netflix ce rating are filmul pe care vrei sa-l urmaresti. Astfel, nu mai este necesar sa iesi din Netflix, sa intri pe IMDB si apoi sa reintri pe Netflix.

Aplicatia se numeste “Movie ratings for Netflix – Flutter”, este in Google Play, dar nu poate fi instalata din Romania sau cel putin, nu pe orice model de telefon. Insa, o puteti descarca de AICI in format apk si apoi sa o instalati fara probleme, pe orice model de telefon.

Dupa instalare, trebuie sa faci cateva setari inainte ca ea sa inceapa sa-ti arate ratingurile filmelor. Are nevoie de activare si de acordarea tuturor permisiunilor. Puteti urma tutorialul foto de mai jos, incepeti cu activarea serviciului (in prima captura).

Dupa ce ati facut pasii de mai sus, iesiti din aplicatia “Flutter” si porniti Netflix. Veti vedea apoi bulina galbena ce arata ratingul unui anumit film. Aceasta bulina poate fi si ea customizata (culoare si dimensiune) prin intermediul setarilor disponibile in “Flutter”. Ai chiar posibilitatea daca apesi pe acel rating sa vezi mai multe detalii despre film sau sa deschizi IMDB.