Connect with us

Stiri despre telefoane

Actualizarea Nothing OS 2.5 bazata pe pe Android 14

Published

on

Nothing OS 2.5 este deja disponibila pentru telefoanele Nothing Phone (2) si aduce o serie de imbunatatiri, printre care un design revizuit pentru gestul de intoarcere, care se aliniaza mai bine cu estetica Nothing.

Noutatile nu se limiteaza aici. Nothing OS 2.5 vine cu un filtru de inovator care face ca imaginile de fundal sa iasa in evidenta. Sistemul de operare introduce si o tema monocroma in sectiunea de culori fundamentale.

Interfata pentru setarile rapide a fost modernizata si acum include icoane pentru castile Nothing. Biblioteca de widget-uri a fost si ea actualizata, facand ca acestea sa fie mai vizibile pe ecran.

Advertisement

Actualizarea la Android 14 pentru Nothing Phone 2

Un alt aspect remarcabil este editorul de screenshot-uri, care ofera acum optiuni de editare avansate. Compania a adaugat si o functie care permite capturarea ecranului prin glisarea a trei degete pe ecran.

In materie de sunet, acum se pot seta volume diferite pentru tonul de apel si notificari, datorita unei interfete de control al volumului revizuite. Nothing OS 2.5 ofera si optiuni suplimentare pentru ecranul de blocare, inclusiv functii ca “nu deranjati”, “mute”, scaner QR si camera video.

Pentru o personalizare mai detaliata, au fost introduse setari regionale care permit ajustarea unitatilor si preferintelor numerice. Un nou widget pentru fotografii permite afisarea fotografiilor preferate atat pe ecranul de start, cat si pe cel de blocare. Deci, daca aveti in Romania un astfel de telefon, nu ar fi rau sa vedeti daca ati primit Nothing OS 2.5.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171