Forumurile xda sunt pline de developeri mai mult sau mai putin priceputi ce scot continuu aplicatii noi si inovatoare pentru comunitate, una dintre acele aplicatii este Adguard, aplicatie ce protejeaza telefonul de reclame atat in browsere in timp ce navigam pe internet dar si in jocuri si diferite aplicatii care au reclame incluse.

Este extrem de usor de utilizat trebuie doar sa ii dati permisiunea sa instaleze un VPN pentru a restrictiona datele transmise de telefon si astfel blocand reclamele. Dupa cum spune dezvoltatorul aplicatiei, paginile web se vor incarca mai repede iar consumul de date va fi redus, desi nu foarte mult, de asemenea aplicatia va protejeaza si de phishing avand si un firewall incorporat prin care puteti restrictiona aplicatiile astfel incat sa nu mai foloseasca date decat daca vreti voi.

Dupa descarcarea de aici si instalarea aplicatiei, la deschidere ne va fi prezentat un tutorial pe care puteti sau nu sa il urmati. Dupa terminarea tutorialului, doar apasam pe butonul de pornire si dam permisiunea pentru activarea VPN-ului.
descărcare (1) Adguard - aplicatie ce blocheaza reclamele de pe Android, gratis si ce nu are nevoie de root
Acum cam toata magia este gata, veti vedea in bara de notificari ca Adguard ruleaza. Apasand pe cele 3 puncte de sus avem la dispozitie un meniu din care putem merge la Firewall, Setari si alte chestii – le-am pomenit pe cele 2 pentru ca pe noi de ele ne intereseaza. Daca selectam Firewall vom putea vedea cate date a consumat fiecare aplicatie si le putem dezactiva individual pe cele care nu vrem sa ne mai foloseasca datele in background fara ca noi sa stim. Iar selectand setari putem dezactiva protectia pentru anumite site-uri, putem alege ce fel de reclame sa blocheze (trebuie bifate casutele din imaginea de mai jos, recomand sa le bifati pe toate) .
descărcare Adguard - aplicatie ce blocheaza reclamele de pe Android, gratis si ce nu are nevoie de root
Cam asta e tot, acum sunteti protejati de reclame iar asta e destul de surprinzator avand in vedere ca aplicatia nu cere drepturi de root.
Ca un minus al acestei aplicatii se pare ca nu functioneaza cu browserul Opera, insa probabil va fi actualizata pentru a functiona in viitor.
De retinut, aplicatia functioneaza pentru versiunile de Android de la 4.0.3 pana la 6.0.
Doar versiunea premium poate bloca reclamele din aplicatii si jocuri!

Adguard - aplicatie ce blocheaza reclamele de pe Android, gratis si ce nu are nevoie de root
CITESTE SI:  Aplicatia Spotify Romania, inutila gratuita dar buna cu plata

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree