Acasă Stiri despre telefoane

Promotia pentru Ulefone Future loveste din nou, de data asta sunt mai multe bucati!

0

Spuneam intr-un articol recent cum ca Ulefone Future este in perioada aceasta la promotie si magazinele din China deja afiseaza aceste oferte pentru unul dintre cele mai interesante telefoane chinezesti ale momentului.

Promotia nu este numai pe gearbest.com, o putem gasi in majoritatea magazinelor de profil si asta deoarece aceasta campanie este pornita chiar de catre compania Ulefone, din cate vad unele magazine au stocuri mai mari, altele mai mici. Gearbest are un stoc bunicel pentru acest telefon cu 4GB RAM si ecran fantastic, in data de 4 mai 80 de bucati vor fi disponibile la pretul de numai 199.99 USD, ceea ce inseamna aproximativ 800 de lei.

ggg

De pe 5 pe 25 mai 2016 pretul va fi de 239.99 USD si veti primi gratuit si accesorii pentru Ulefone Future, dupa data de 25 mai, telefonul va reveni la pretul de 269.99 USD, adica pretul normal de vanzare. Posibil ca si in perioada urmatoare sa vedem oferte bune de pret pentru acest telefon ce pare la prima vedere excelent, specificatiile tehnice sunt si ele demne de un flagship.

Este destul de interesant faptul ca cei de la Ulefone s-au aventurat si chiar au inzestrat acest telefon cu un ecran edge to edge si ma astept de la ei in peruioada urmatoare la alte specificatii cel putin la fel de bune! Si daca ne-am saturat cu totii de imagini randate si prelucrate, iata-l pe Ulefone Future la treaba, cam asa se prezinta acest ecran edge to edge:

[komper pid=106 category=1]

Am tot vorbit pe site despre acest model fara margini laterale ale ecranului si informatii suplimentare gasiti AICI, de la lansare si pana astazi, oferta de pe gearbest.com este disponibila accesand acest link. Telefonul este disponibil la precomanda pe gri sau auriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.