Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 Afla ce benzi 4G active are telefonul tau Android cu MediaTEK si...

Afla ce benzi 4G active are telefonul tau Android cu MediaTEK si daca este compatibil cu Digi 4G

3

Daca ai o tableta sau un telefon cu Android si esti curios in ce banda 4G merge, raspunsul il poti afla singur asa cum vei vedea in cele ce urmeaza. Pentru asta, va trebui sa instalezi aplicatia MTK Engineering Mode, un fel de meniu secret pe dispozitivele cu MediaTEk.

Instalezi aplicatia (nu este din Google Play, va trebui sa ai activata setarea “optiuni necunoscute”) o deschizi, in prima fereastra vei alege Engineering Mode, vei face swipe in stanga pana ajungi in ramura “Telephony”, aici selectezi SIM 1 sau SIM 2 (daca este Dual SIM) si aici vei vedea tot ce tine de conectivitatea la reteaua 3G sau 4G a telefonului.

Daca ai noroc, poti si activa alte benzi 4G, eu personal nu am reusit pe niciun telefon cu MediaTEK insa sunt voci care spun ca au reusit sa faca asta, Oricum ar fi, poti dezactiva sau activa anumite aspecte legate de conectivitatea la reteaua 3G sau 4G, oricum recomand sa nu schimbati nimic pe acolo daca nu aveti habar ce faceti!

67 Afla ce benzi 4G active are telefonul tau Android cu MediaTEK si daca este compatibil cu Digi 4G

Aflati in acest mod daca telefonul sau tableta sunt compatibile cu B38 de la Digi Mobil. Dupa cum vedeti, aplicatia MTK Engineering Mode are o gramada de alte functii sau setari, aici practic poti vedea tot interiorul telefonului tau si asta in detaliu, poti afla date sau poti seta sau schimba diverse aspecte legate de functionarea aparatului!

Recomand totusi sa folositi aceasta aplicatie numai pentru informare, fara sa modificati nimic!

3 COMENTARII

  1. •Cu aceasta aplicatie, crezi ca pot seta la o tableta Vodafone Smart Tab 3 by Lenovo ( 10.1 inch ) care are deja 3G dar nu stiu daca si functie de telefon,,, sa mearga si ca telefon-??- Mentionez ca modelul e Lenovo S-6000 H si are procesor MediaTek 8389 +3G.!! Functia de mesagerie a tabletei e verificata,, merge.!!•

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here