Roundr, aplicatie Android ce rotunjeste elegant colturile ecranului

Roundr este o aplicatie pe care o gasesc eleganta, am instalat-o si am de gand sa o pastrez. Treaba este simpla, aplicatia rotunjeste toate cele 4 colturi ale ecranului intr-un mod unic si elegant, practic iti remodeleza partea de display si rezultatul va fi unul elegant.

Este o aplicatie destul de simpla, numai cateva setari, are sub 1MB si merita instalata, activata si pastrata deoarece rezultatul chiar merita. In modul free, aplicatia Roundr are numai aceasta facilitate, am vazut in Google Play si o extensie pe care nu am instalat-o deoarece costa 3.5 lei. Suma nu este mare insa pur si simplu nu am fost curios.

er1

 

Articolul continua dupa reclama:

Am vrut sa atasez o captura de ecran cu rezultatul dupa ce activati aplicatia, insa pur si simplu capturile de ecran ies ca inainte, se pare ca modificarea nu este valabila si in cazul capturilor. Este mai putin important acest aspect, iata si setarile:

CITESTE SI:  Fidget Hand Spinner, jucaria care face furori in Romania are aplicatie

Activare/dezactivare, setare sa reporneasca cu telefonul/tableta (reboot) setari legate de aspect si cat de mult sa fie rotunjite colturile, activat in lockscreen si in himescreen, setarile de mai jos le recomand si in caz ca vreti sa le instalati aplicatia puteti sa le urmati.

tt

Aplicatia se descarca de AICI.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Allview A8 Lite, lansat cu Android 7.0 Nougat, pareri si pret

Allview A8 Lite, lansat cu Android 7.0 Nougat, pareri si pret –...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *