Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Tema de Samsung Galaxy S7 disponibila pentru telefoanele cu CyanogenMOD 12 si...

Tema de Samsung Galaxy S7 disponibila pentru telefoanele cu CyanogenMOD 12 si 13

5

Cel mai mare avantaj al lui CyanogenMOD este posibilitatea extinsa de customizare si asta nu poate sa nege nimeni. Cum am si un telefon pe care am pus CyanogenMOD (Xiaomi Mi4c) am zis sa mai impartasesc cu voi diversele tutoriale.

Nu am sa va arat nimic complex de data asta, in schimb am sa va arat cum sa instalati o tema (launcher) de Samsung Galaxy S7 pe un CyanogenMOD, orice telefon cu acest Android customizat. Diferenta intre o teme pentru CyanogenMOD si una pe care o instalam pe un telefon cu Android obisnuit este ca interfata sistemului de operare se schimba complet, as spune ca in proportie de 100% la nivel de UI.

Este simplu de instalat si de setat:

Pe telefon, intrati in meniu-setari-teme si apasati pe “obtineti mai multe” si alegeti “magazin play” De aici, cautati CM 12 S7 launcher si instalati aplicatia “CM12.X/CM13 Galaxy S7”

Cam asta a fost tot, acum sistemul vostru de operare va arata fix ca al unui Galaxy S7, veti avea pana si imaginile de boot specifice S7, notificarile, tonurile de apel, un Touch Wizz veritabil.

In acest mod puteti sa va transformati telefonul intr-un Samsung, LG, Huawei, Lenovo, etc si asta aproape complet. Tot ce va trebuie este un telefon mobil cu Cyanogen!

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here