Acasă Stiri despre telefoane Afla ce Model de Telefon Ai Prin IMEI

Afla ce Model de Telefon Ai Prin IMEI

4

Afla ce model de telefon ai – Dupa cum stim, este o intreaga nebunie cu rebrandingurile in Romania. Firmele romanesti – Allview, Eboda, Serioux, Utok au invadat piata cu fel si fel de modele chinezesti dar cu eticheta romaneasca si a aparut in scurt timp semnul de intrebare, Ce telefon am cu adevarat ?

Producatorii chinezi de telefoane sunt cu zecile, fel si fel de modele extrem de asemanatoare intre ele dar totusi diferite. Sunt cazuri in care carcasele arata la fel dar producatorul este altul.

Avantajul in a sti ce telefon ai cu adevarat consta in accesul la ROMuri personalizate, la updateuri si imbunatatiri de firmware.

Metodele de identificare nu prea sunt multe, in primul rand este aspectul, in apoi configuratia. Daca cele 2 coincid, este posibil ca acela sa fie modelul pe care il cautati dar tot raman dubii.

Metoda pe care vreau sa vi-o prezint, nu este pe departe perfecta si are scop orientativ.

Puteti folosii codul IMEI pe care il gasiti tiparit in spatele baterei, pe cutia telefonului sau formand *#06#
Pe telefon va aparea un cod de 15 cifre care este unic si specific telefonului vostru.

Dupa ce ati aflat codul IMEI, intrati pe siteul IMEI.info si introduceti imei-ul in casuta corespunzatoare, apoi apasati “Check”

Daca codul IMEI a fost corect, siteul va prezenta datele specifice modelului vostru.

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

4 COMENTARII

  1. nici eu nu sunt pe deplin multumit de acest site dar totusi macar putin sunt..Imi arata ca telu meu este s7 dar este s7 edge.in rest,pe aproape..Imeidata.net imi arata ca imi da informatiile necesare in o zi sau doua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here