AirBar este un dispozitiv dragut la prima vedere dar si deosebit de util, o postare pe Facebook mi-a atras atentia si m-am decis sa scriu despre acest sistem. Am vazut si pretul pe site-ul oficial, in jur de 69 USD, AirBar poate fi deja precomandat si mi se pare o inventie foarte utila dar si ieftina. Pe scurt, este vorba de o “banda” neagra ce se ataseaza la portul USB, se lipeste la baza ecranului si transforma un lapTOP obijnuit intr-unul cu touchscreen.

airbar romania AirBar, transforma ecranul unui laptop intr-un touchscreen

Sper numai ca acest sistem sa-si faca treaba bine si sa nu dea rateuri. Nu am folosit inca asa ceva si nici nu pot sa va dau detalii chiar la obiect legate de AirBar, tot ce pot sa va ofer este clipul de prezentare si aceasta stire in sine!

Din cate vad, este disponibil in 4 variante de dimensiune ce ar trebui sa se potriveasca pe o diagonala a unui display de laptop. 11.6”, 13.3”, 14” si 15.6” sunt variantele, se pare ca functioneaza numai pe Windows 8 sau 10. AICI aveti site-ul oficial AirBar si mai jos vedeti clipul de prezentare, un simplu gadget ce se ataseaza la portul USB:

 

CITESTE SI:  Samsung Galaxy S9 si S9 +, poze reale si clare!

12 COMENTARII

  1. Am scris dimensiunile in articol, posibil sa fie in alta parte si mai mari, nu am idee. am pus si link pana la urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord