baterie

Allview A5 Duo Un Nou Telefon Android Romanesc

Allview A5 Duo Un Nou Telefon Android Romanesc

Firma cu sediul in Brasov, Allview principalii importatori de tablete si telefoane de pe piata de la noi din tara lanseaza un nou telefon Android dual sim  avand un pret care cu siguranta va va face cu ochiul.Si spun principalii importatori deoarece firmele direct concurente, E-Boda si Evolio la capitolul telefoane stau destul de rau cu oferta, E-Boda lansand de curand primele 2 modele de telefoane iar pe cei de la Evolio inca ii mai asteptam cu primul lor smartphone, asta in timp ce firma Allview are in oferta aproape 20 de modele de telefoane ce ruleaza sistemul de operare Android.

Nu vreau sa para a reclama, nu am niciun interes din partea niciunei firme dar asta este purul adevar.

“Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, lanseaza astazi smartphone-ul Allview A5 Duo, un telefon dual SIM destinat in special tinerilor. Acesta va inlocui modelul Allview P5 Mini, venind cu un procesor mai puternic, un display mai mare, autonomie crescuta a bateriei si o versiune mai noua a sistemului de operare Android. A5 Duo se remarca printr-un procesor puternic Dual Core de 1,2 GHz, un display generos de 4’’ cu o rezolutie de 480×800 px, procesor grafic Mali 400 si functii utile datorate celui mai nou sistem de operare, Android 4.2.2 Jelly Bean.” Spun cei de la Allview pe site-ul oficial.

Allview A5 Duo Un Nou Telefon Android Romanesc

A5 Duo intruneste cam toate calitatile unui telefon Android ce merita incercat, de la specificatiile tehnice si pana la pretul de vanzare, dar sa le analizam pe rand si sa vedeti cate primiti pentru 549 lei.

Procesor si sistem de operare:

Allview A5 Duo foloseste un procesor destul de puternic, un dual core de tip Cortex A7 ce ruleaza la o frecventa de 1.2 GHz, are un procesor grafic Mali400 si ca sistem de operare foloseste cel mai recent Android, 4.2.2 Jelly Bean si 512 MB memorie RAM.

Ecran:

La capitolul display, noul telefon Allview este dotat cu un ecran cu o diagonala de 4″ (cat iPhone 5-si ne oprim aici cu comparatiile) ecran de tip TFT-LCD de tip capacitiv si multitouch si suporta o rezolutie maxima de 480×800 pixeli.

Caracteristici:

Allview A5 Duo are o memorie interna de 4GB din care puteti folosi 1.5 GB restul fiind alocati sistemului de operare, memorie care poate fi extinsa cu ajutorul unui card de pana la 32 GB.

La capitolul conectivitate A5 Duo este destul de dotat de la GPS si Bluetooth v4.0 pana la 3G (HSDPA+ 21,6/Mbps si HSUPA 5,4/Mbps), WiFi, USB  sau GPRS.

Camera foto cu care este dotat telefonul dispune de un senzor modest de 3.2 MP cu care insa puteti filma in format HD, camera dispunand si de blitz LED, Geotagging si Facedetection.A5 Duo are si o camera secundara pentru apelurile video 3G de 0.3 MP.

La capitolul multimedia telefonul este capabil sa redea fisiere video in format HD, dispune de radio FM, amplificator Yamaha pentru sunet si reda cam orie fisier audio sau video.A5 Duo dispune de senzor de lumina, de proximitate, compas, gsenzor si vine cu aplicatiile preinstalate Bitdefender si Office Suite Viewer.

Bateria telefonului este o unitate de tip Li-Ion de 1700 mAh si conform importatorului ar trebui sa ne asigure in stand by pana la 240 ore iar in regim de convorbiri 3G pana la 480 minute.Telefonul cantareste 137,7 g, este dual sim dual stand by si are dimensiunile 64,4 X 126 X 11,5 mm.