baterie

Cele Mai Bune Aplicatii Radio Pentru Android

Cele Mai Bune Aplicatii Radio Pentru Android

Sunt destul de multe telefoane sau tablete pe piata ce ruleaza sistemul de operare Android dar care nu au receptor radio FM integrat, in cazul acesta pentru a asculta posturi de radio romanesti ai nevoie de o aplicatie instalata pe dispozitiv.Am sa va prezint o lista cu link de download catre cele mai bune aplicatii de acest gen ce se gasesc in Google Play.Imediat ce ai instalat aplicatia este de ajuns sa o deschizi si sa selectezi postul preferat de radio pentru a asculta.Multe dintre aplicatii au si posibilitatea de a inregistra in format MP3 o anumita melodie sau un show radio.

Cele Mai Bune Aplicatii Radio Pentru Android.

România Radio GRATIS

Posturi de radio online din România

O listă de posturi de radio incluse:

România Cultural, Gold FM, România Muzical, Antena Satelor, România Actualități, PRO FM, Radio tradițională, City FM, RFI România, Vocea Evangheliei a si MULTE MULTE Altele.

genuri muzicale: stiri, mix, tradițional, manele, rock, clasica, hip-hop, latino, raggae, casa

Caracteristici: Arata artistul si numele cantaretului ,timer de Inchidere ,verificare Posturi online / offline

Radio România

Toate posturile importante de radio pe internet din România!

Radio ZU live

Live Streaming Radio ZU.

Radio ZU este cel mai bun canal de radio romanesc.

Aceasta aplicatie ofera un stream live de pe canalul Radio ZU.

Puteți folosi aplicatia in fundal si puteti afla informatii despre piesa difuzata.

Statii Radio România

Cu această aplicație puteți asculta peste 20 de posturi de radio  românești pe telefonul mobil sau tableta. Puteți rula această aplicație în fundal și sa utilizati telefonul fără probleme.

Toate posturile de radio din această aplicație sunt  stream live și le puteți asculta 24 de ore . Deci, bucurați-vă de posturile preferate de radio din România  gratuit!

Unele dintre posturile de radio pe care le puteți asculta cu această aplicație: Radio EuropaFM, Radio21 România, KissFM Radio, Radio România Actualități, Rock FM România, OneFM radio, Magic FM Radio, Radio Crazy, Manele FM Radio, Radio Taraf FM, Radio HiT Manele , Radio Denisa, Radio Inferno, Radio Hit FM, Radio X Manele, Radio Tobe, Elizz Radio, Radio Terra FM, Radio FX Net și mult mai multe!

Această aplicație necesită conexiune la Internet și trebuie să aveti de preferat rețea Wi-Fi  sau puteți utiliza serviciul de Internet mobil de la furnizorul dvs., ceea ce ar insemna costuri suplimentare.

România radio

Radio România este o aplicație gratuită care vă permite să ascultați radio on-line  pe telefonul sau tableta Android

Activ Efem, Big FM ,Dance FM , Fun FM ,Radio Fun ,Impact FM, Music FM, Nova FM,Paprika Rádió,ProFM Michael Jackson,ProFM gold,ProFM Alternative, Pro FM ,ProFM black ,80 ProFM ,ProFM love, ProFM Latino, Oldies ProFM ,ProFM Rock ,ProFM Ro ,ProFM home ,ProFM Kids ,ProFM Classic, ProFM Reggae ,ProFM Jazz ,ProFM Hot ,90 ProFM  Chillout ProFM.

FM România

Magic FM Romania, Kiss FM România, Europa FM România, Radio 21 România și Rock FM România disponibile prin intermediul acestei aplicatii.

Terra FM România

Dacă sunteți în căutarea unui singur loc pentru toate melodiile preferate de dans, Terra FM – Dance Planet este locul potrivit!Aplicatia oficiala Terra FM este gratuita si nu contine reclame sau link-uri cicalitoare.