baterie

Telefonul cu doua ecrane, adica Xiaomi Mi 11 Pro

Telefonul cu doua ecrane, adica Xiaomi Mi 11 Pro

Xiaomi Mi 11 Pro este modelul despre care am mai discutat pe site si pe care-l asteptam cat de curand. Acesta ar urma sa fie cel mai performant si cel mai dotat terminal produs de Xiaomi in acest an, asta daca nu ne uitam spre modelele mai exclusiviste (Mix Alpha 2, Mi Mix 4) unele care vor costa foarte mult.

Mi 11 Pro nu trebuie confundat cu Ultra, chiar daca ambele vor avea un design atipic. Nu cred ca vor exista mari diferente intre Ultra si PRO, este posibil ca primul sa aiba senzori foto mai buni si funcii extra.

Si chiar camera foto principala va fi punctul de atractie. Ambele sunt asteptate cu senzorul Samsung GN2 (1/1.12”), una ce va suporta un zoom digital de 120x. Pixeli de tip ISOCELL Plus, rezolutie efectiva 8160×6144 pixeli, filtru de culori “Dual Tetrapixel RGB Bayer Pattern” si autofocus Dual Pixel Pro.

Telefonul cu doua ecrane, adica Xiaomi Mi 11 Pro

Ce inseamna telefon cu doua ecrane in cazul lui Xiaomi Mi 11 Pro? Nu este asemanator nici nu Nubia X, nici cu Meizu PRO 7 Plus si nici cu un model pliabil. Acest smartphone va avea un mic display in partea din spate si rolul sau principal va fi sa ajute utilizatorul in capturarea de poze de tip selfie, dar unele de cea mai buna calitate si facute cu camerele principale.

Telefonul cu doua ecrane, adica Xiaomi Mi 11 Pro

Sa ne asteptam astfel la un display full view? Adica unul fara camera de selfie integrata? Ramane de vazut si pana atunci, aflam ca ecranul telefonului Xiaomi Mi 11 Pro va avea o diagonala de 6.81 inch, tehnologie AMOLED, rezolutie 1440p+, rata de refresh de pana la 120Hz si Gorilla Glass 6.

Desigur, procesor Snapdragon 888 si pana la 16GB memorie RAM. Luna aprilie ar urma sa ne aduca aceste doua telefoane de top, dar si unMi 11 Lite care ar urma sa coste in jur de 400 euro.