baterie

Despre noul Samsung Galaxy A04s, se schimba spatele

Despre noul Samsung Galaxy A04s, se schimba spatele

Despre noul Samsung Galaxy A04s, se schimba spatele si aceasta ar fi la prima vedere marea noutate cu care va sosi in curand acest nou telefon, unul care va face parte din gama celor mai ieftine terminale Samsung. Practic, este un upgrade pentru Galaxy A03s, 690 lei la eMag (mai 2022).

Prea multe secrete din interior nu am aflat si nici nu se prea cunosc acum, dar se pare ca acest telefon va fi lansat chiar luna aceasta. Si daca stam sa ne gandim ca face parte din gama celor mai ieftine modele Samsung si ca precedentul are un chipset de la MediaTEK, putem spune ca nu suntem departe de a afla procesorul.

Samsung Galaxy A04s – randare

Galaxy A04s

Probabil tot acelasi sau cel mult, o versiune usor superioara, dar nimic mai mult. In orice caz, schimbarile la exterior sunt destul de vizibile si probabil ca aceasta este noua linie de design spre care se indreapta acest producator, una destul de minimalista. Dispunerea celor 3 camere principale ne duce cu gandul chiar spre un Samsung Galaxy S22 Ultra, varful de gama.

Galaxy A04s poza

Schimbari nu vor fi daca ne uitam strict la acest display, unul cu notch de tip picatura de apa si care este prezent pe alte sute de modele diferite. Se zvoneste ca Galaxy A04s ar avea o diagonala de 6.5 inch si o rezolutie HD+, adica destul de ok. Nu cred ca este posibil un display AMOLED, probabil ca se vor opri la un IPS LCD.

Galaxy A04s display

In afara de cele 3 camere foto care nu sunt unite printr-un singur modul, alte elemente nu mai sunt vizibile (exceptand LED-ul). Telefonul va avea senzor de amprente si conform randarilor, acesta este amplasat in butonul principal. La baza, se observa un jack audio si mufa de incarcare, USB TIP-C.

Galaxy A04s poza

Asteptam lansarea in curand si detalii despre pret. Cu siguranta ca va costa ceva mai mult in comparatie cu vechea generatie, poate si calitatea va creste putin. Telefonul ar urma sa ruleze direct Android 12 cu interfata Samsung si componentele sa fie alimentate de o baterie de 5000 mAh.