Connect with us

Stiri despre telefoane

Samsung Galaxy Fit 3: specificații înaintea lansării oficiale

Published

on

Recent și aparent printr-o mică eroare, filiala Samsung din Emiratele Arabe Unite a scăpat pe internet detalii despre viitorul smartband Galaxy Fit 3 înainte de lansarea oficială.

Acest lucru ne-a oferit o imagine completă asupra specificațiilor și designului dispozitivului, care pare să fie o îmbunătățire semnificativă față de predecesorul său, Galaxy Fit 2, lansat tocmai în 2020.

Design și ecran – noul Samsung Galaxy Fit3

Samsung Galaxy Fit 3

Samsung Galaxy Fit 3

Are un ecran AMOLED de 1,6 inch, cu o rezoluție de 256 x 402 pixeli, încapsulat într-o carcasă de plastic cu margini din aluminiu. Acest design elegant va fi disponibil în cel puțin trei variante de culori – negru, alb și roz, permițând utilizatorilor să aleagă stilul care li se potrivește cel mai bine.

Utilizatorii vor avea la dispoziție peste 100 de fețe de ceas diferite, cu posibilitatea de a personaliza ceasul cu propriile imagini din galerie.

Advertisement

Apare un design al interfeței utilizatorului unde informațiile sunt organizate și afișate în blocuri rectangulare sau pătrate, denumite „plăci” (tiles). Aceste plăci pot afișa diverse tipuri de informații sau comenzi, cum ar fi starea vremii, pașii parcurși, notificările, sau pot servi drept scurtături pentru diverse funcții ale dispozitivului.

Samsung Galaxy Fit 3: specificații înaintea lansării oficiale

Samsung Galaxy Fit 3: specificații înaintea lansării oficiale

Fit 4 oferă o gamă largă de opțiuni de monitorizare a activităților fizice, cu peste 100 de moduri sportive, funcții de urmărire a somnului, stresului și ritmului cardiac, pentru a menține utilizatorii conectați la starea lor de sănătate.

Chiar dacă Samsung Galaxy Fit 3 nu suportă apeluri vocale, oferă opțiunea de a respinge apelurile de pe dispozitivul conectat și de a trimite răspunsuri rapide la mesaje. Fără GPS încorporat, smartband-ul se bazează pe receptorul GPS al telefonului conectat pentru a urmări modurile sport.

Brățara nu va include conectivitate NFC sau suport pentru aplicații terțe. Totuși, vine echipata cu un senzor de detecție a căderilor și capacitatea de a alerta contactele de urgență ale utilizatorului, precum și gestionarea notificărilor și controlul media.

Advertisement

Galaxy Fit 3 – autonomie chiar extinsă

Unul dintre cele mai impresionante aspecte ale Galaxy Fit 3 este durata de viață a bateriei. Se estimează că dispozitivul va avea o autonomie de până la 13 zile cu utilizare normală. În plus, suportă o funcție de încărcare rapidă, care încarcă brățara până la 65% în doar 30 de minute, folosind un încărcător magnetic cu două pini.

Samsung Galaxy Fit 3 are o greutate de numai 18,5 grame și vine cu ratingul IP68, asta se traduce prin rezistența la apă și praf. Prețul este un mister…

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des