Acasă Stiri Android Si Noutati Allview X4 Soul Lite dezvaluit in mod oficial, telefon cu doua camere

Allview X4 Soul Lite dezvaluit in mod oficial, telefon cu doua camere

0

Allview X4 Soul Lite dezvaluit in mod oficial, telefon cu doua camere, adica un nou terminal de acest gen dezvaluit de catre companie, pentru moment vedem in prima imagine facuta publica numai acest detaliu, restul dotarilor sau specificatiilor tehnice urmeaza cel mai probabil sa le aflam in curand.

Allview X4 Soul Lite aduce in prim-plan tehnologia dezvoltata de Altek, compania care a creat sistemul camerei duale pentru smartphone-uri. Altek este dezvoltatorul modulului de camera cu dubla lentila, folosit prima data in 2014 de HTC. Tehnologia a fost preluata ulterior de marii producatori de smartphone-uri, aceste randuri au fost inserate in comunicat.

Allview X4 Soul Lite

Nu va fi primul telefon de tip dual camera de la Allview, modelul X4 Soul  este primul de acest gen ce vine din partea companiei din Brasov, companie care a mai lansat din gama X4 si modelul Allview X4 Soul Style. Noul Allview X4 Soul Lite este posibil insa sa se bucure de un pret mai mic avand in vedere ca este totusi un “Lite”, probabil ca va fi undeva sub 900 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here