Acasă Tutoriale telefon 2020 O alta inselatorie pe Facebook? Mistery box in Romania!

O alta inselatorie pe Facebook? Mistery box in Romania!

2

O alta inselatorie pe Facebook? Mistery box in Romania! Doar ne punem o intrebare aici, nu acuzam si nu insinuam nimic.

Insa, sunt cateva aspecte care mi-au lasat semne de intrebare. Stiu ca mistery box este un fel de joc (sau ceva de genul asta) care se mai practica si prin alte tari, de curand am vazut asa ceva si in Romania.

Pe scurt, sunt anumite persoane in Facebook Marketplace sau diferite pagini care vand cutii goale. Intamplator, in Marketplace am dat peste un astfel de anunt:

“Vand mistery box, 3 cutii din 40 va contine cate un iPhone X”. 

o alta inselatorie pe facebook? mistery box in romania!

Un alt anunt, suna chiar asa:

“Cine doreste un mistery box sa ma contacteze. Pretul unei cutii este de 200 lei, si contine minim 7-10 gadgeturi noi, sigilate si functionale. Valorea produselor dintr-o cutie este intre 150-400 lei! Pentru Bucuresti predare personala iar pentru restul tarii transport prin curier, plata fiind suportata de client! Stoc Limitat 9 cutii!!!! *In cutii nu se afla tenisi. DOAR GADGETURI”

o alta inselatorie pe facebook? mistery box in romania!

Va dati seama ce darnic este omul? Dar sa revenim putin la primul anunt. Initiatorul spune ca in 3 cutii din 40 va fi un iPhone X. Asta inseamna ca ori vor fi 37 de fraieri care vor plati aiurea cate 100 de lei, ori vor fi 40 de fraieri care vor plati cate 100 de lei. Asta daca nu cumva cineva se va grabi sa dea 4000 de lei pe 40 de cutii si sa se aleaga cu 3 telefoane iPhone X ce valoreaza peste 3000 de euro 😉

Nu este o problema, au fost destui care au participat la “concursurile” organizate de Andra, Gigi Becali sau INNA, artisti care “dadeau” ca premii masinile personale.

Sa nu-i uitam nici pe cei care “cumparau” bilete de avion la Wizz Air cu numai 1 RON…

Morala – Atentie pe ce dati banii! Apropo, vad ca in toate anunturile apare “mistery” si nu “mystery”.

2 COMENTARII

  1. Vînd Mistery Box tip SucKeR, adică să vă explic, sînt deci cutii din carton umplute cu suckereală, acesta fiind un material special dedicat pentru acest tip de cumpărători, fiind deci un material special extrem de căutat pe piață. Oferta mea este mai mult decît atrăgătoare, respectiv 37 de cutii sînt pline cu SucKeR și doar 3 cutii conțin ghed’geturi, despre care unii ar zice că sînt doar simple jucării banale. Garantez că nu pun cărămizi, bucăți de lemne, rumeguș sau peturi, sînt vînzător serios. Transportul va fi achitat de cumpărător.
    (sper că nu m-ați luat în serios…)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here