Acasă Stiri Android Si Noutati Am cumparat televizorul Horizon in octombrie 2020 si acum este mai scump

Am cumparat televizorul Horizon in octombrie 2020 si acum este mai scump

4

Nu ati inteles nimic din titlu, sunt sigur de asta. Hai sa va explic despre ce este vorba. In data de 26 octombrie 2020, scriam un articol despre un televizor 4K pe care l-am cumparat pentru uz personal. Nu e cine stie ce, un banal Horizon 4K, Smart TV de 108cm. Dar un TV cu imagine foarte buna si care nu mi-a facut niciun fel de probleme.

In momentul achizitiei (o banala zi de toamna), am platit pe TV nu mai putin de 1199 lei. Am scris clar asta in articolul acela de scurt review. Modelul este 43HL7530U/B. Nu mare mi-a fost mirarea cand astazi, il vad mai scump fata de octombrie 2020, dar in acelasi timp cu o reducere de 23% (de la 1699) !

Urmaream acest produs de ceva vreme si daca nu gresesc, niciodata nu a costat 1699 lei in cadrul acestui magazin! Probabil o fi  costat, dar numai pentru cateva secunde. Este un model destul de nou, dar sa fim seriosi. 108cm, fara Android si cu un clasic display LED la 1699 lei? Il gasiti si mai scump in oferta altor magazine, nu inteleg cum poate costa atat si daca cineva poate da atat pe el.

Oricum, este un TV bunicel si probabil una dintre cele mai ok oferte de 4K/Smart. Dar e mai scump ca anul trecut!

4 COMENTARII

  1. Trăim în România Cosmin și asta ne ocupă tot timpul.ca să-l citez pe MB.
    Nimic nu mă mai miră.
    Să-ți povestesc o întâmplare scurtă.
    Eram cu soția la piața Steagu (BRAȘOV) și plimbăndu-ne printre tarabe aveam in plan sa cumpărăm ciuperci champinon. văzusem prețul. era ok…….la ieșire mergând spre casă am. realizat că am sărit ciupercile…. ne-am întors… siiii ce sa vezi …alt preț. …..sărise calu… am abandonat.
    deci în Românica se sare calu, foarte des….și achiziția prin eMag rămâne ultima opțiune ptr. mine cel puțin…caut cele mai ieftine variante până să ajung la ei.

  2. Pentru ca preturile de productie au crescut foarte mult in ultimul an. Horizon n-are volum, nu poate sa negocieze preturi la fel de mari ca brandurile mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here