baterie

AMKOV AMK-OX5, camera video interesanta impreuna cu telefonul mobil!

AMKOV AMK-OX5, camera video interesanta impreuna cu telefonul mobil!

AMKOV AMK-OX5 este o camera video ce poate fi folosita fara telefonul mobil, avantajul este acela ca poate fi conectata si la un telefon, acesta devine astfel ecranul acestei camere.

Pare mai mult o lentila / un obiectiv decat o camera video si de fapt, aceasta nu este o camera video sport de actiune, despre acestea am tot vorbit aici pe androidro.ro si am prezentat oferta celor de la camfere.com.

Toate produsele de acolo au parte de o reducere de pret daca la achizitionare se foloseste codul camfere, acest cod este valabil si pentru camera AMKOV AMK-OX5, camera video ce are un pret de 89.99 USD.

d3345-1-59d1

Pare un produs de calitate, asta strict din specificatiile tehnice/poze dar si din clipul pe care l-am gasit pe YouTube, inca nu am testat asa ceva. Din clipul video de mai jos va dati seama mult mai bine despre ce anume este vorba, cum se foloseste si cum se configureaza.

Spre deosebire de alte camere pe care le-am prezentat aici pe site, aceasta dispune si de un zoom optic 5X dar si de un zoom digital, senzorul este si el unul aparent bun, un senzor CMOS de 20 de MP capabil sa filmeze in acest caz pana la rezolutii 1080p si 30 de xadre pe secunda dar si HD la 60 sau 30 cadre pe secunda, H.264 este compresia iar formatul este MOV.

d3345

Camera este dotata si cu un suport special cu care poate fi conectata la un telefon mobil, imaginile surprinse vor fi vizualizate in timp real pe ecranul telefonului mobil, conectivitatea este WiFi.

Poate face poze pana la 20 de MP, are microfon si difuzor incorporate, conectivitate WiFi si USB, ISO: 100/200/400/800/1600 sau auto, cantareste aproape 100 de grame si materialele video se stoceaza pe un card de memorie de pana la 32 GB.

54rgfwdsa

Detalii complete despre aceasta camera video aflati direct din pagina magazinului, oferta este AICI.

Legat de camfere.com, trebuie sa stiti ca daca va faceti cont, primiti 100 de puncte, asta inseamna 1USD si poate fi folosit pentru cumparaturi de peste 30 de dolari, dar si cupoane de reducere de 5″ ce pot fi folosite atunci cand se fac achizitii de peste 60USD.