Connect with us

Stiri despre telefoane

Promotie interesanta de toamna in cadrul magazinului gearbest.com, sute de produse reduse!

Published

on

De fapt, toate promotiile magazinelor din china sunt interesante, nu neaparat prin preturile aparent reduse ci mai de graba prin mecanismul lor, acesta este usor diferit fata de ceea ce vedem noi in cadrul magazinelor din Romania, observ si ca cele din China fac astfel de activitati mai des.

Pana in data de 17 septembrie 2016, gearbest.com vine cu o campanie dedicata anotimpului respectiv, mai bine zis tema este dedicata anotimpului, produsele sunt tot cele cu care ne-am obisnuit pana acum, ma refer la telefoane, tablete, ceasuri inteligente, casti, carduri de memorie, plus multe alte gadgeturi din diverse categorii de produse.

m5rynbrfveds

Promotia este impartita in mai multe categorii, ele pot fi selectate din partea dreapta a ecranului, am vazut ca au si o categorie dedicata exclusiv produselor ce se afla din depozitele UE, asta inseamna ca nu mai platim nimic la vama.

Advertisement

 

Este interesant ca exista o sectiune in care sunt cateva produse “cap de afis”, acestea au pret redus dar din cand in cand oferta se schimba si apar alte produse cu preturi reduse, este vorba practic de prima sectiune de produse reduse ce apare pe site, la ora la care scriu eu acest articol, produsele despre care vorbesc sunt urmatoarele:

 

Advertisement

In dreptul fiecarui articol, am observat ca gearbest ne informeaza despre cate produse au ramas la reducere dar si cat timp a mai ramas pana la “expirarea” fiecarui produs.

Ma intorc putin si la depozitele din UE, aici am vazut preturi chiar ok, de exemplu, Oukitel K4000 PRO costa numai 82.99 dolari, Cubot X16 S costa putin peste 122 de dolari, Bluoo Picasoo 75 de dolari, Bluboo X Fire 2 costa 75 de dolari si lista poate continua, link direct catre aceasta oferta gasiti AICI.

Revenind la promotia generala, exista si un banner care ne spune ca putem castiga si produse, am gasit la pret bun acumulatorul portabil Xiaomi de 10000 mAh, ceasul inteligent U80 la numai 8.99 dolari, No1 G4 la 33.99 dolari, boxa cu Bluetooth de la Xiaomi ce costa numai 19.97 USD dar si Xiaomi Redmi Note 3 PRO la un pret de 174.99 USD.

Advertisement

Promotia este foarte mare si produsele sunt foarte multe, am sintetizat mai bine totul in clipul video de mai jos:

Oferta generala este valabila accesand acest link, retineti ca ea este valabila pana in data de 17 septembrie si merita sa aruncati o privire peste ea.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des