baterie

Android 4.2.2 CM10.1 Pentru Evolio Neura

Android 4.2.2 CM10.1 Pentru Evolio Neura

Acest ROM nu este unul oficial oferit de firma EVOLIO, este preluat de pe xda developers.com, ROM valabil atat pentru Neura WiFi cat si pentru Neura 3G.

Multumiri lui Gabriel Gheorghiu pentru suportul oferit!

Aceasta varianta vine cu unele imbunatatiri esentiale cum ar fi lipsa SOD si functionarea 3G, camera functionala, fiind o varianta imprumutata de la NEXUS 7.

TUTORIAL DE INSTALARE

1- ATENTIE, bateria tabletei trebuie sa fie incarcata  iar daca faceti acest update de pe o tableta ce nu ruleaza o versiune de Android Jelly Bean este recomandat sa instalati pentru inceput varianta de Android 2.2 originala Malata pe care o gasiti aici pe site pentru a face corect wipe data/factory reset si wipe cache partition.

fisierele necesare

3-Puneti tableta in modul APX apasand concomitent tastele volum – si power.

4-Conectati tableta la calculator prin intermediul cablului USB.

5-Navigati catre fisierele descarcate anterior.

6-Cu tableta conectata la calculator alegeti si lansati download_EMMC_1G pentru varianta Neura 3G sau download_EMMC 512 pentru Neura WiFi.

7-Asteptati finalizarea procedurii pana la aparitia pe tableta a logo-ului MALATA apoi opriti tableta si deconectati-o de la calculator.

8-Copiati pe un card microSD fisierul CM10.1-Kaos-Droid-smba_9701-3G-v4 si introduceti-l in tableta.

9-Intrati in modul CWM apasand concomitent tastele vol + si power.

10-In meniul CWM navigati la->mounts and storage si lansati ultima optiune ->format /data and /data/media (/sdcard)

11-Apoi navigati in meniul principal ->reboot system now-> si reintrati in meniul CWM manual

12-Cu cardul microSD introdus in tableta navigati la ->install zip from sdcard->choose zip from external sdcard->alegeti si lansati CM10.1-Kaos-Droid-smba_9701-3G-v4

13-Asteptati ca noul ROM sa se instaleze apoi opriti – reporniti tableta si asteptati ca tableta sa porneasca cu noul Android 4.2.2 instalat.

-Primul boot dureaza destul de mult, aproximativ 7 minuta, asa ca fiti rabdatori.

-Dupa ce noul ROM este instalat navigati in setari->about tablet->build number si apasati de 7 ori pentru a activa meniul developer options si debuging on.