baterie

eMag introduce serviciul reincarca-ti rapid cartela PrePay

eMag introduce serviciul reincarca-ti rapid cartela PrePay

eMag introduce serviciul reincarca-ti rapid cartela PrePay – Nu este nimic wow sau in premiera, acest serviciu exista in cadrul celui mai mare magazin online. Numai ca, in trecut, trebuia sa-l cautam in lista de produse si mai ales sa gasim serviciul aferent operatorului nostru de telefonie mobila.

Acum, totul este mai simplu. Sectiunea a fost mutata in categoria telefoanelor mobile si incarcarea este chiar rapida, asa cum sugereaza si denumirea. Este suficient sa accesam emag.ro, sa intram in categoria telefoanelor mobile sai sa ne uitam unde scrie “Reincarcare cartela”.

Apasam acolo si vom fi redirectionati catre o noua pagina, una simpla si la obiect. Introducem numarul de telefon si platforma va detecta automat operatorul. Se va afisa o lista cu credite disponibile, optiuni internet, optiuni minute si optiuni roaming.

Exista si o zona unde scrie “Vezi mai multe ofere” si daca dam click acolo, se incarca o lista cu credite ce ajung pana la valoarea de 100 euro, adica 590 lei. Cel mai mic credit disponibil la Orange este de 3 euro, in jur de 17 lei. Probabil ca si ceilalti operatori practica tarife asemanatoare.

eMag introduce serviciul reincarca-ti rapid cartela PrePay

Pasul final este cel in care selectam optiunea dorita si adaugam in cos. De aici este totul simplu, platim conravaloarea cu un card bancar si primim pe telefon activarea creditului. Nu am testat sa vad daca se mai adauga ceva taxe, dar cred ca nu este cazul, deja acesti 3 euro costa cam mult…adica 17 lei.