baterie

Android 4.2.2 Jelly Bean Evolio Neura

Android 4.2.2 Jelly Bean Evolio Neura

UPDATE AICI O NOUA VERSIUNE CM 10.1 EVOLIO NEURA 4.2.2!

Aceasta varianta de Android Jelly Bean CyangenMod 10.1  pentru Evolio Neura nu este una oficiala ci este preluata de pe site-ul xda-developers.com .Este posibil ca prin instalarea acestei versiuni de Android sa pierdeti garantia tabletei.

Aceasta versiune este perfect functionala,camera foto disponibila si a fost testata pe Evolio Neura WiFi!

Pentru inceput descarcati nvflash-ul de aici ,noul ROM de aici,si gapps de aici

-Opriti tableta,asigurati-va ca bateria este incarcata si conectati-o la PC prin intermediul cablului USB

-Porniti tableta in modul APX apasand tastele VOL MINUS si POWER pana cand ecranul tabletei se aprinde o secunda apoi se stinge din nou

-Lansati in functie de modelul tabletei pe care il detineti xdownload WiFi sau xdownload3G si asteptati pana cand pe ecranul calculatorului apare urmatorul mesaj

-Apasati enter,apoi opriti tableta apasand lung butonul power
-Porniti tableta apasand tastele VOLUME PLUS si POWER ajungand in meniul CWM
-In meniul CWM 6.0.1.5 navigati folosind tastele vol + sau vol- la MOUNTS AND STORAGE si selectati cu ajutorul butonului HOME
-Selectati mounts USB STORAGE si conectati tableta la calculator.
-Copiati fisierele descarcate la inceputul tutorialului (ROM si GAPPS) pe un card microSD si introduceti-l in tableta.
-In meniul cwm al tabletei navigati la->install zip from sdcard->choose zip from sdcard->apoi instalati pe rand noul ROM si apoi gapps.
-Dupa ce ati instalat cele doua fisiere selectati REBOOT SYSTEM NOW si asteptati ca tableta sa porneasca cu noul Android 4.2.2,noul boot putand dura ceva mai mult.
Pentru a putea activa in meniul tabletei optiunea Performance And Developer Settings navigati in MENIU->SETARI->ABOUT TABLET ->BUILD NUMBER si apasati de 7 ori.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE!

AICI, TUTORIAL DE INSTALARE CM EVOLIO NEURA ICS 4.0.4