Acasă Stiri Android Si Noutati Android Are Peste 1.4 Miliarde de Utilizatori Activi

Android Are Peste 1.4 Miliarde de Utilizatori Activi

4

Android Are Peste 1.4 Miliarde de Utilizatori Activi, asa sutine CEO Google Sundar Pichai cu o crestere de cel putin 400 de milioane din Iunie.
Android-GrowthAnaliza a fost facuta cu ajutorul Google Play, peste un miliard de utilizatori au accesat si descarcat aplicatii de pe magazinul Google.

Cele mai mari cresteri au fost in Indonezia si Vietnam unde utilizarea dispozitivelor cu Android s-au dublat datorita persoanelor care si-au cumparat pentru prima data un smartphone.
Google vede in viitor o crestere in numarul de utilizatori Android pe parcurs ce dispozitivele devin din ce in ce mai accesibile.
Numarul real al utilizatorilor sistemului Android ar putea fi mult mai mare deoarece analiza nu acopera si utilizatorii offline sau cei care nu au accesat Google Play.

4 COMENTARII

  1. Poate imi scapa mie ceva… imi poti da exemplu de utilizatori care nu au accesat niciodata Google Play?!? Eu cred ca numarul de utilizatori ar putea fi mai mic, pentru ca unii au mai mult de un device.

  2. Îți dau eu un exemplu – mamă a primit un smartphone de la Vodafone și nu a accesat Google Play:))
    Sunt telefoane cu Android care NU au acces la Google Play.

  3. Ai dreptate. Sunt destule persoane care folosesc un telefon cu Android doar pentru poze, filmulete, muzica si poate un pic de facebook. Nu ai insa nevoie de Android pentru asa ceva. Eu aveam in minte utilizatori care chiar folosesc Android-ul.

  4. Asa este, insa gandeste-te ca operatorii ofera acum telefoane cu Android gratuite la abonament, si nu toata lumea foloseste un smartphone la capacitatea maxima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here