baterie

Apare in Romania, pret pentru VIVO Nex Dual Display

Apare in Romania, pret pentru VIVO Nex Dual Display

Noul telefon cu doua ecrane, VIVO Nex Dual Display, este listat in premiera pentru Romania de catre cei de la quickmobile.ro. Asa cum ne asteptam, pretul este mare, dar nu exagerat. Sa spunem ca pretul este unul normal pentru un astfel de telefon aparut in decembrie, 2018, chiar daca de multe ori am spus ca telefoanele mobile au preturi exagerat de mari si de multe ori, nejustificate.

VIVO Nex Dual Display – Partea din spate si din fata:

Apare in Romania, pret pentru VIVO Nex Dual Display

3499 lei este pretul lui VIVO Nex Dual Display. Nu este prima data cand magazinul quickmobile listeaza telefoane noi aparute si de cele mai multe ori, ei o fac inaintea tuturor.

Oricum, se pare ca nu fac stocuri si cam de fiecare data, apare mesajul “Disponibil la furnizor, livrare in 7 zile”. Un avantaj (teoretic) ar fi prezenta garantiei pe teritoriul Romaniei. Si poate faptul ca il cumperi prin intermediul unui magazin de la noi din tara si il poti plati ramburs.

Telefonul este extrem de interesant, cei de la VIVO reprezinta un nume destul de mare in industria telefoanelor mobile si nu de putine ori, au lansat telefoane cu un design si specificatii superioare modelelor produse de companii mai mari.

Atractiile modelului VIVO Nex Dual Display – cele doua panouri SuperAMOLED. Cel principal, in partea din fata, are o diagonala de 6.38″, cel secundar (in spate), 5.5″.

VIVO Nex Dual Display

vivo nex 2

  • Principal – Super AMOLED, 6.38″, rezolutie 1080 x 2340 pixeli, 403 ppi, 84.7% screen-to-body ratio (calculator)
  • Secundar (in partea din spate) – Super AMOLED, 5.5″, rezolutie 1080 x 1920 pixeli

Un dezavantaj poate fi dat de faptul ca nu prea ai cum sa folosesti o husa de protectie si astfel, telefonul este expus evenimentelor nefericite.

vivo nex 2

Deasupra ecranului secundar, intalnim un “inel” RGB, acesta lumineaza cand se primesc notificari noi, se activeaza si cand utilizatorul asculta muzica. Cele doua camere foto folosesc senzori de 12MP (f1.8) si 2MP, se bucura de stabilizare optica pe 4 axe, pot captura 3D si suporta inclusiv inteligenta artificiala.

VIVO Nex Dual Display este extrem de dotat si in interior. 10GB memorie RAM, procesor Qualcomm Snapdragon 845, Android 9.0 (Pie) cu interfata FuntouchOS, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, jack audio de 3.5mm si senzor de amprente integrat in display.

VIVO Nex Dual Display este oarecum un telefon futuristic, au mai fost de-a lungul timpului astfel de modele, insa acesta pare cel mai reusit. Oferta din Romania, AICI.