baterie

Telefonul full display de la Allview, noi detalii tehnice, seria X6

Telefonul full display de la Allview, noi detalii tehnice, seria X6

Telefonul full display de la Allview, noi detalii tehnice au fost facute publice astazi, aflam un detaliu cat se poate de interesant. Inainte de a discuta putin despre acest telefon ce va sosi probabil in primavara sau poate si mai devreme, trebuie remarcat ca cei de la Allview, au schimbat putin strategia.

Am observat in 2018, telefoane mai putine lansate de catre Allview. Probabil, acest trend va continua si in 2019. Au inceput sa se concentreze mai mult pe terminalele de calitate si sa lucreze la partea de soft. Cu siguranta, este mult mai bine asa si oricum, telefoane mai accesibile vor mai fi lansate, insa nu la fel de multe. Ramane de vazut ce se va intampla cu seriiile Energy, P sau Viper, anul trecut au cam fost trase pe “linie moarta”.

Nu avem un nume pentru noua gama de telefoane de la Allview, este vorba probabil despre X6. La finalul anului trecut, prezentam tipurile de display pe care le vom vedea pe telefoanele Allview. 2 modele cu display “perforat” si unul de genul “full display”. In ultimul caz, nu observam camera foto secundara. Sa fie ea motorizata sau telefonul sa fie de tip slider?

allview x

Astazi, cei de la Allview ne dau noi detalii, fix despre telefonul “full display”, mai jos, puteti citi integral comunicatul oficial. Poate cel mai interesant amanunt, telefonul va avea display de 6.4″!

“Allview promite utilizatorilor săi o experiență completă odată cu lansarea flagship-ului noii serii X, care va dispune de cel mai uimitor display existent, de tip full view, cu un raport excelent între suprafața frontală și ecranul propriu-zis. Cu un panou 19,5:9, prin folosirea uneia dintre cele mai înalte tehnologii de reducere a frame-ului, noul flagship mărește cu 20% suprafața de interacțiune vizuală.

Telefonul full display de la Allview, noi detalii tehnice, seria X6

Smartphone-urile lansate în 2018 au concurat în oferirea unei experiențe vizuale complete, prin display-uri care să se identifice cât mai mult partea lor frontală, prin reducerea marginii inactive a ecranului. Soluțiile adoptate până acum au avut însă limitele lor.

“Soluțiile adoptate până acum, inclusiv introducerea notch-ului pentru inserarea camerei frontale, a senzorului de proximitate și face ID-ului, au îmbunătățit interacțiunea utilizatorului cu telefonul. Este timpul pentru următorul pas, decisiv în oferirea unei experiențe complete, așa că pentru flagship-ul noii serii X am optat pentru un display 19,5:9 full view, care înlătură chiar și notch-ul, lăsând întreg spațiul vizual pentru rularea conținutului dorit. Mai mult, utilizăm noua tehnologie chip-on-film pentru reducerea frame-ului inferior al ecranului cu 1,5 mm și aducând-o aproape la dimensiunile frame-urilor laterale”, a explicat Lucian Peticilă, fondatorul și managerul general al Allview.

Beneficiul principal oferit utilizatorului de un astfel de display este faptul că îi pune la dispoziție maximul experienței vizuale și interactive, într-un device care păstrează ergonomia telefonului  de 5,5” cu o dimensiune vizuală de 6.4”.