Connect with us

Nothing Phone Lite nu va exista, este anunt oficial facut chiar de catre unul dintre fondatorii companiei, cel de da si o mica “palma” publicatiei Android Police, aceasta se pare ca a fost prima care a raspandit zvonul fals.

Si era normal ca acesta sa se rostogoleasca si sa fie preluat de aproape toate publicatiile de profil. Nu stim daca ei au vorbit pentru prima oara despre acest presupus Lite, insa Carl Pei a facut fix la ei referire si chiar a folosit expresia Fake news.

Nothing Phone Lite nu va exista, este anunt oficial

Nu se stie daca publicatia respectiva a avut ceva informatii din alta parte sau daca a publicat acel articol numai pentru a scrie ceva. In articolul din data de 1 august 2022, scriau ca presupusul Nothing Lite Phone 1 ar fi aproape identic cu prima versiune, insa va spune skip sistemului de LED-uri denumit Glyph.

Nothing Phone Lite

 

In articolul initial se discuta despre un panou de 6.55-inch, 120Hz, AMOLED, chipset Snapdragon 778G+, doua camere de 50MP in spate si 16MP pentru selfie. In afara de acel sistem de LED-uri, ar mai fi lipsit si incarcarea wireless. Site-ul respectiv dadea chiar si un pret posibil, undeva la 316 USD.

Deci, totul a fost fals, nu va exista niciun Nothing Phone Lite si nici nu se stie nimic despre un presupus alt smartphone al acestui nou producator.

sursa foto

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S21 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Sper să nu te dezamăgesc cu niciun articol! Lectură plăcută!