Aplicatia Allview MagicTouch apare in Google Play

Aplicatia Allview MagicTouch apare in Google Play, `aplicatie ce a fost lansata recent si o data cu telefoanele din gama eMagic, telefoane despre care am vorbit aici.
Nu am un telefon Allview si nu pot sa o testez pentru a-i face un scurt review, insa cei ce au un telefon de la Allview banuiesc ca o pot descarca si instala. Din moment ce ea este disponibila in magazinul de aplicatii, este compatibila cu toate telefoanele ale acestei companii. Din moment ce ea vine deja preinstalata pe telefoanele din gama eMagic, clar nu se adreseaza acestora si cei de la Allview au pus-o la dispozitie pentru toti posesorii de produse Allview.

Nu am telefon Allview dar am o tableta momentan (cea de la concurs) si am instalat aplicatia pe aceasta tableta Allview. Ciudat, nu am putut sa o folosesc si am primit eroarea de mai jos.

aplicatie allview Aplicatia Allview MagicTouch apare in Google Play

Ciudat este ca am mai pornit-o inca o data si am avut parte de un alt mesaj:

ww Aplicatia Allview MagicTouch apare in Google Play

Am apasat pe Activate si am primit acelasi mesaj, probabil pe tablete sau fix pe acestmodel de tableta nu functioneaza sau trebuie contactati cei de la Allview pentru a o activa, insa trebuie contactati prin mail. In fine, iata si ce face aceasta aplicatie:

Credem ca atunci cand vine vorba de tehnologie, oamenii cauta mereu solutii care sa le faca viata mai usoara si care sa le economiseasca timpul pretios. Pornind de la aceasta idee, am studiat atent comportamentul utilizatorilor de tehnologie mobila, le-am analizat nevoile si am incercat sa cream o prima solutie care faciliteaza tranzitia de la o aplicatie la alta, fara a mai necesita revenirea in ecranul principal. Asa s-a nascut Magic Touch, o aplicatie pe care vom continua sa o dezvoltam pentru a oferi un plus de confort utilizatorilor nostri”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

ttt Aplicatia Allview MagicTouch apare in Google Play

Prin activarea Magic Touch utilizatorii vor avea la dispozitie un meniu lateral in care pot adauga pana la 15 aplicatii favorite. Acestea le vor ramane la indemana, indiferent unde ar naviga. Intuitiv, Magic Touch se adapteaza usor utilizatorului, in dreapta sau stanga ecranului, in functie de mana care foloseste terminalul.

Cei ce au un terminal Allview si vor sa descarce, sa instaleze si sa testeze aplicatia Allview MagicTouch, pot face acest lucru accesand acest link.

CITESTE SI:  Aplicatii meteo utile, fulgere in timp real, ploi, radar si furtuni

13 COMMENTS

  1. Eu am un Allview E4 Lite.Am văzut postarea ta și am vrut sa instalez aplicația.Nu merge.Apare aceleași mesaje.Nu înțeleg de ce au creat aplicația în acest fel?Chiar nu puteau să o facă compatibila cu toate produsele Allview sau măcar să specifice ce device-uri sunt compatibile?

  2. Posibil sa fie numai pentru gama eMagic, insa nu cred deoarece nu vad de ce sa o mai puna in Google Play sau macar ar fi scris in descriere ca este compatibila numai cu telefoanele Allview P4 P5 si P6 eMagic.

  3. LA MINE NU MERGE. AM O APLIATIE ASEMANATOARE PE TAB3 DAR NU POT PUNE CE APLICATII VREAU EU PENTRU CA SAMSUNG NU FACE UN LUCRU CA LUMEA. POT LUCRA CU DOUA APLICATII SIMULTAN. AM KITKAT.

  4. Am cautat dupa keywords magictouch si magic touch i nu se gaseste nimic pe playstore. Am Allview V1 Viper i rootat cu kingo. Oare ce-o fi?

  5. Acum merge.Am restartat telefonul(rămăsese fără baterie) si acum apare o săgeată în marginea din dreapta a ecranului.Poți pune ce aplicații vrei in ea. E bine că nu mai umplu ecranul cu scurtături.Telefonul meu -Allview E4 Lite.

  6. Am v1 viper s.
    Ma anunta din start ca nu e compatibila cu dispozitivul.. Deci,nu e pt orice device Allwiew :p

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here