Aplicatia Allview MagicTouch apare in Google Play

Aplicatia Allview MagicTouch apare in Google Play, `aplicatie ce a fost lansata recent si o data cu telefoanele din gama eMagic, telefoane despre care am vorbit aici.
Nu am un telefon Allview si nu pot sa o testez pentru a-i face un scurt review, insa cei ce au un telefon de la Allview banuiesc ca o pot descarca si instala. Din moment ce ea este disponibila in magazinul de aplicatii, este compatibila cu toate telefoanele ale acestei companii. Din moment ce ea vine deja preinstalata pe telefoanele din gama eMagic, clar nu se adreseaza acestora si cei de la Allview au pus-o la dispozitie pentru toti posesorii de produse Allview.

Nu am telefon Allview dar am o tableta momentan (cea de la concurs) si am instalat aplicatia pe aceasta tableta Allview. Ciudat, nu am putut sa o folosesc si am primit eroarea de mai jos.

aplicatie allview

Ciudat este ca am mai pornit-o inca o data si am avut parte de un alt mesaj:

Articolul continua dupa reclama:

ww

Am apasat pe Activate si am primit acelasi mesaj, probabil pe tablete sau fix pe acestmodel de tableta nu functioneaza sau trebuie contactati cei de la Allview pentru a o activa, insa trebuie contactati prin mail. In fine, iata si ce face aceasta aplicatie:

Credem ca atunci cand vine vorba de tehnologie, oamenii cauta mereu solutii care sa le faca viata mai usoara si care sa le economiseasca timpul pretios. Pornind de la aceasta idee, am studiat atent comportamentul utilizatorilor de tehnologie mobila, le-am analizat nevoile si am incercat sa cream o prima solutie care faciliteaza tranzitia de la o aplicatie la alta, fara a mai necesita revenirea in ecranul principal. Asa s-a nascut Magic Touch, o aplicatie pe care vom continua sa o dezvoltam pentru a oferi un plus de confort utilizatorilor nostri”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

ttt

Prin activarea Magic Touch utilizatorii vor avea la dispozitie un meniu lateral in care pot adauga pana la 15 aplicatii favorite. Acestea le vor ramane la indemana, indiferent unde ar naviga. Intuitiv, Magic Touch se adapteaza usor utilizatorului, in dreapta sau stanga ecranului, in functie de mana care foloseste terminalul.

Cei ce au un terminal Allview si vor sa descarce, sa instaleze si sa testeze aplicatia Allview MagicTouch, pot face acest lucru accesand acest link.

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Life Hacks, o aplicatie interesanta din care invatam lucruri noi!
More from Cosmin

REVIEW Allview V2 Viper Xe – Camera foto de 13 MP excelenta!

  REVIEW Allview V2 Viper Xe – Camera foto de 13 MP...
Citeste tot

13 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *