Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Aplicatia Android ce-ti da detalii despre puterea retelei tale WiFi

Aplicatia Android ce-ti da detalii despre puterea retelei tale WiFi

1

Aplicatia Android ce-ti da detalii despre puterea retelei tale WiFi – Este o aplicatie Android super utila, cel putin pe mine chiar m-a ajutat in amplasarea routerului de acasa.

Si spun asta deoarece analizeaza in timp real printr-un grafic interesant puterea semnalului, astfel incat vei afla cam cat de ok este routerul tau WiFi, unde trebuie sa-l amplasezi mai bine in functie de nevoile fiecaruia.

De exemplu, eu il am amplasat in sufragerie deoarece acolo folosesc cel mai mult telefonul mobil si vreau sa am semnal full, insa daca tu vrei sa-l pui in alta parte este bine sa folosesti aplicatia pentru a vedea unde anume sa-l amplasezi pentru un semnal optim sau macar in ce zona sa indrepti antena/antenele. Este utila mai ales pentru cei cu apartamente mai mari sau pentru cei ce stau la vila sau la case cu etaj, sau pentru cei ce vor sa aiba semnal bun si afara casei, in curte de exemplu.

Te poate ghida si in zona in care semnalul este mai puternic, pentru a capta cat mai bine reteaua si a nu avea probleme de conexiune.

Screenshot_2016-02-04-20-15-40 Aplicatia Android ce-ti da detalii despre puterea retelei tale WiFi

Stiu ca si telefonul poate arata asta prin iconita de WiFi ce arata puterea semnalului, insa aplicatia este mult mai precisa si mult mai ok.

In mare, nu necesita sa accesezi zona de setari si sa faci vreo alta schimbare, tot ce trebuie sa faci este sa o instalezi (este gratuita) sa o pornesti si sa apesi pe iconita de langa pictograma setari, de acolo recomand sa bifati ultima optiune din lista, adica signal meter. Apoi, ca in captura de mai sus, apasati pe – tap here to select pentru a selecta reteaua pe care doriti sa o testati.

Selectati reteaua dorita.

Screenshot_2016-02-04-20-15-44 Aplicatia Android ce-ti da detalii despre puterea retelei tale WiFi

Am scris acest articol intr-o camera de hotel si aplicatia m-a ajutat sa-mi pozitionez mai ok laptopul pentru a avea o viteza buna la internet!

Descarca gratuit.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here