Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Aplicatia de camera Nokia cu mod PRO pe orice telefon

Aplicatia de camera Nokia cu mod PRO pe orice telefon

1
nofollow

Aplicatia de camera Nokia cu mod PRO pe orice telefon, este o versiune imbunatatita fata de ceea ce prezentam in articolul de aici8.1041.71 este actuala versiune si acum, avem un mod PRO ce pare ca functioneaza.

Am testat personal aplicatia pe trei telefoane. Pe toate a functionat perfect, insa pe unul dintre ele (Bluboo D5 PRO), nu am putut accea meniul de setari, insa nici aici nu au fost probleme cu modul PRO.

Desigur, probabil ca veti spune ca cea mai buna aplicatie de camera este fix cea cu care vine telefonul. De cele mai multe ori, asa si este. Nu are rost sa te complici (poate numai din curiozitate) si sa incepi sa instalezi aceasta aplicatie pe un telefon de ultima generatie sau unul ce are o aplicatie de camera customizata si completa.

Insa, sunt multe situatii in care aplicatia de camera este una standard, cu o interfata urata si fara optiuni. Asta se intampla mai ales in cazul telefoanelor ieftine, cele cu procesoare MediaTEK.

Aplicatia de camera Nokia cu mod PRO poate fi instalata pe orice telefon care ruleaza minim Android 7 Nougat, nu aveti nevoie de root. Vine in format apk. 

Iata cum se instaleaza si cum arata interfata:

Pentru inceput, trebuie sa o descarcati de AICI (Nokia Camera 8.1041.71) si sa o copiati in memoria telefonului. Apoi, cu ajutorul unui manager de fisiere, o instalati. In cazul in care nu aveti bifata optiunea “surse necunoscute”, va trebui sa o activati.

Este in format apk. si se instaleaza rapid. La prima deschidere, va trebui sa acordati permisiunile. In caz contrar, nu va functiona.

Dupa ce ati acordat permisiunile, veti avea parte de un tutorial. Puteti sa-l urmariti sau sa apasati pe “skip”.

Interfata arata fix asa cum o vedeti in capturile de mai jos. Observati meniul principal si modul PRO activat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here