baterie

Instaleaza pe orice telefon aplicatia de camera Nokia 7

Instaleaza pe orice telefon aplicatia de camera Nokia 7

Instaleaza pe orice telefon aplicatia de camera Nokia 7, nu ai nevoie de root sau de alte permisiuni sau setari speciale. Este o aplicatie in format apk., versiunea 8.0260.50 de pe Nokia 7.

Spre deosebire de aplicatia de camera de pe Allview X4 Soul Infinity Plus pe care am prezentat-o aici, aceasta poate fi instalata si folosita inclusiv pe telefoanele cu procesoare Snapdragon Qualcomm.

Astfel, inainte de a publica acest articol, am instalat-o si testat-o pe 3 telefoane diferite. Un Leagoo M9 cu procesor MediaTEK si 2 telefoane cu Snapdragon (S8 Plus si S6 Edge Plus).

Pe telefonul cu MediaTEK functioneaza perfect si ofera acces la toate optiunile, inlcusiv la modul PRO si la zona de setari. Pe telefoanele cu Qualcomm, am observat ca nu poti intra in zona de setari, de acolo cea mai utila optiune este cea de alegere a rezolutiei. Oricum, in mod default, este setata pe rezolutie maxima.

Instaleaza pe orice telefon aplicatia de camera Nokia 7

In mod normal, tot cei cu MediaTEK o vor instala si folosi, asta deoarece telefoanele cu procesoare Qualcomm vin in mod normal cu aplicatii de camera bine puse la punct. Capturile de mai jos sunt facute cu ajutorul telefonului Leagoo M9, cel cu MediaTEK.

Pentru a instala aceasta aplicatie de camera pe telefonul vostru cu Android, trebuie mai intai sa o descarcati de AICI si sa o copiati in interiorul memoriei interne sau externe. Acordati telefonului permisiunea de a instala aplicatii in format apk. ce provin din alte surse si nu din Google Play. Pentru asta, intrati in meniu-setari-securitate si bifati surse necunoscute.

Apoi, o puteti instala si folosi, functioneaza inclusiv galeria.