Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Instaleaza pe orice telefon aplicatia de camera Nokia 7

Instaleaza pe orice telefon aplicatia de camera Nokia 7

18
nofollow

Instaleaza pe orice telefon aplicatia de camera Nokia 7, nu ai nevoie de root sau de alte permisiuni sau setari speciale. Este o aplicatie in format apk., versiunea 8.0260.50 de pe Nokia 7.

Spre deosebire de aplicatia de camera de pe Allview X4 Soul Infinity Plus pe care am prezentat-o aici, aceasta poate fi instalata si folosita inclusiv pe telefoanele cu procesoare Snapdragon Qualcomm.

Astfel, inainte de a publica acest articol, am instalat-o si testat-o pe 3 telefoane diferite. Un Leagoo M9 cu procesor MediaTEK si 2 telefoane cu Snapdragon (S8 Plus si S6 Edge Plus).

Pe telefonul cu MediaTEK functioneaza perfect si ofera acces la toate optiunile, inlcusiv la modul PRO si la zona de setari. Pe telefoanele cu Qualcomm, am observat ca nu poti intra in zona de setari, de acolo cea mai utila optiune este cea de alegere a rezolutiei. Oricum, in mod default, este setata pe rezolutie maxima.

instaleaza pe orice telefon aplicatia de camera nokia 7

In mod normal, tot cei cu MediaTEK o vor instala si folosi, asta deoarece telefoanele cu procesoare Qualcomm vin in mod normal cu aplicatii de camera bine puse la punct. Capturile de mai jos sunt facute cu ajutorul telefonului Leagoo M9, cel cu MediaTEK.

Pentru a instala aceasta aplicatie de camera pe telefonul vostru cu Android, trebuie mai intai sa o descarcati de AICI si sa o copiati in interiorul memoriei interne sau externe. Acordati telefonului permisiunea de a instala aplicatii in format apk. ce provin din alte surse si nu din Google Play. Pentru asta, intrati in meniu-setari-securitate si bifati surse necunoscute.

Apoi, o puteti instala si folosi, functioneaza inclusiv galeria.

18 COMENTARII

  1. Și ce avantaje oferă fata de camera standard a telefonului folosit,respectiv Android 7.1.2 cu interfață de MIUI ,s-ar putea ca luna asta sa vedem un update masiv ,la Android 8,cu aceeași interfață…

  2. Pe Oukitel k10 nu merge cum trebuie (flashul nu merge și anumite opțiuni nu funcționează… Aplicația crapă și zice că nu se poate conecta la Camera)

  3. Pe Huawei P10 lite se instalează, funcționează perfect ba chiar depășește ca viteza aplicația camerei Huawei la focalizare însă atit… Dacă vrei sa accesezi meniul setări se închide iar la modul panorama da eroare de comunicație camera. Este incompatibilitatea cu chipsetul Huawei… Presupun lipsa drivere… Ca și camera & filmare cu funcțiile on screen este ok și tine pasul la calitate detalii, profunzime cu cea de la Huawei.
    PS: cel puțin aceasta pornește în comparație cu cea de la google… Care nu pornește pe Huawei GCAM GOOGLE pt cine are nevoie ( de la android 7 în sus… Fără MTK și Huawei pare-se doar Qualcomm să-i placa… : https://mega.nz/#!RxQFGDLZ!OQdWWSOE-04TP4WjQ5lUtIVyAomwWa13QxDZvrqKmsA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here