Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Aplicatia Diorama 360 VR pentru clipuri in format 360 grade si ochelari...

Aplicatia Diorama 360 VR pentru clipuri in format 360 grade si ochelari VR

1

360 VR Videos Diorama este o aplicatie nou aparuta in magazinul oficial Android si am ales sa o prezint deoarece este dezvoltata de o echipa de la noi din tara si stim ca cu greu gasesti aplicatii utile dezvoltate in Romania si mai ales aplicatii utile celor ce poseda si o pereche de ochelari VR, interesant este ca aplicatia foloseste giroscopul telefonului.

Aplicatia permite tuturor posesorilor de telefoane mobile cu Android dar si de ochelari VR sa vizioneze sau sa incarce clipuri video in format VR 360 grade, Diorama are o baza de date cu mii de clipuri la rezolutie inalta si din diverse categorii, pagina de start din Google Play arata cam asa:

Screenshot_20160803-162523

Din cate imi dau seama, este vorba de o baza de date ce contine clipuri speciale pentru ochelarii VR, insa aceste clipuri pot fi vizionate fara sa ai o astfel de pereche la ochi dar fara sa iti dai seama despre ce este vorba. De altfel, tot continutul YouTube poate fi transformat in material pentru ochelarii prin care poti experimenta realitatea verituala, diferenta in acest caz este data de clipurile speciale si compatibile cu ochelarii VR, ceva deosebit fata de YouTube.

 

Am testat si eu aplicatia Diorama 360 VR dar din pacate nu am avut o pereche de ochelari VR prin preajma, pot spune ca am gasit destul de mult continut si clipurile chiar functioneaza in format VR! Mai pe intelesul tuturor, am dat play la un clip si in momentul in care miscam ecranul telefonului se misca si imaginea de pe display, asta inseamna ca impreuna cu o pereche de ochelari rezultatele vor fi pe masura.

diorama_facebook

Clipurile sunt impartite in mai multe categorii: popular, muzica, calatorii, sport, clipuri VR filmate cu GoPRO, clipuri cu masini, experience, concerte, tururi virtuale, filme, horror, entertainment, aventura, evenimente, home design, educatie, jocuri, intalniri, shopping, live sports, destul de multe categorii.

Asa arata aplicatia instalata pe telefonul meu:

Mai adaug ca nu am gasit practic o zona speciala pentru setari si din cate imi dau seama rezolutia clipurilor nu poate fi modificata iar player-ul integrat seamana destul de mult cu cel de pe YouTube, exista si un buton pentru adaugarea clipurilor la favorite dar si pentru a fi puse pe retelele de socializare.

Aplicatia Diorama 360 VR poate fi descarcata accesand acest link

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here