Aplicatia Meteor Swipe, mai buna decat Samsung Edge Apps? Aplicatia Meteor Swipe, este, in teorie, identica cu aplicatia default pe care o regasim pe telefoanele Samsung Galaxy S6, S7 sau S8.

Practic, un meniu lateral ce poate fi accesat printr-un simplu swipe. Acest meniu, ofera acces la aplicatiile de baza, sau la cele pe care le prestabilim noi. In mod normal, ar trebui sa ne faca mai usoara interactiunea cu meniul telefonului.

aplicatia meteor swipe

Desi personal am un telefon Samsung S8 Edge Plus, nu folosesc aceasta functie. Insa, sunt unele persoane care nu au un telefon Samsung dar isi doresc o astfel de functie.

Multi au portat-o pe diferite modele de telefoane, instalarea nu este simpla si nici functiile nu sunt complete. In Google Play, au aparut mai multe clone ale aplicatiei Samsung, multe dintre ele nici macar nu merita a fi instalate.

Insa, aplicatia Meteor Swipe este diferita. Functioneaza perfect, nu am descoperit niciun bug, nu sunt nici reclame. Este destul de asemanatoare cu cea de pe un Samsung, exista si aici mai multe teme sau setari.

Iata despre ce este vorba:

CITESTE SI:  Super aplicatie Android - Today in History

Pagina aplicatiei in Google Play si primele “ferestre” de dupa deschiderea aplicatiei pe telefon:

Restul tutorialului de inceput si prima “fereastra” pe care o vedem in momentul in care intram in aplicatie. Acolo (ultima captura de jos), observam faptul ca panoul lateral este oprit. Va trebui sa-l activam si sa acordam permisiunile:

Acordam permisiunile si apoi, serviciul este activat. Mai departe, vedem meniul de setari:

Sunt destul de multe optiuni ce pot fi activate. Dimensiunile iconitelor, cat de pronuntat sa fie fundalul, distanta dintre pictograme, teme pentru fundal sau iconite si multe altele.

Pe ecranul telefonului, va aparea in partea dreapta, o mica bara alba. Pentru a avea acces la meniul acesta rapid, va trebui sa facem swipe (stanga). Aplicatiile prestabilite le vedeti in prima captura. Insa, putem adauga acolo aplicatiile pe care le dorim. In ultima captura, putem vedea cateva dintre temele disponibile.

Aplicatia Meteor Swipe este gratuita in acest format. Pentru mai multe optiuni, exista si o varianta care costa. Versiunea prezentata in acest articol este cea gratuita si poate fi descarcata de AICI.

7 COMENTARII

  1. Mie imi place la X3 soul plus de la olviu ca poti face swipe pe butonul home si are un fel de bara cu comenzi rapide. Banuiesc ca e imprumutata optiunea de la cel ce produce dispozitivul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree