Acasă Aplicatii pentru telefoane Android O aplicatie foarte buna de radio in 2018, Radio Garden

O aplicatie foarte buna de radio in 2018, Radio Garden

0
nofollow

O aplicatie foarte buna de radio in 2018, Radio Garden este numele ei si poate fi descarcata gratuit din Google Play. Stim ca majoritatea telefoanelor au un tuner FM in interior, insa multi utilizatori cauta aplicatii separate, cele prin intermediul carora pot asculta posturile de radio disponibile si online.

Ce mi-a placut la aplicatia Radio Garden? 

Interfata de utilizator care este unica si acces rapid la toate posturile de radio de pe planeta. Practic, pe ecranul de start ai un glob pamantesc si fel de radar al posturilor de radio online disponibile peste tot.

Tot ce trebuie sa faci, este sa navighezi catre tara dorita, orasul ales si sa vezi ce posturi de radio sunt disponibile. Postul de radio porneste automat in momentul in care ai ales orasul dorit. In cazul in care acolo sunt mai multe posturi de radio disponibile, in partea dreapta/jos, ai posibilitatea de a alege. Interfata arata cam asa:

Aplicatia ruleaza si in fundal, vedeti mai jos si acest aspect. Tot acolo, observam ca aplicatia nu are o zona de setari. Putem totusi sa aflam cateva date utile legate de postul de radio pe care-l ascultam si chiar sa auzim materiale promotionale. Pentru a opri un post de radio, apasam pe butonul stop de langa denumirea statiei radio.

Aplicatia Radio Garden este gratuita si poate fi descarcata de AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here