Acasă Firmware Samsung

Samsung Galaxy S7 Edge primeste update oficial la Oreo

5
nofollow

Samsung Galaxy S7 Edge primeste update oficial la Oreo, acesta a inceput deja sa vina via OTA in anumite tari. Daca nu mai vrei sa astepti pana sa-l primesti si in Romania, il poti descarca de pe sammobile.com si il poti instala cu ajutorul lui ODIN.

Versiunea firmware G935FXXU2ERD5 a fost lansata pentru  Galaxy S7 Edge (SM-G935F Exynos) initial in Marea Britanie si pana la mijlocul lunii mai, ar trebui sa soseasca si la noi in tara. 

Este versiunea PDA G935FXXU2ERD5 / CSC G935FOXA2ERD5, sistemul de operare Android 8.0.0, security patch 2018-04-01.

Pachetul are in jur de 1.3GB si mai jos, vedeti (o parte) ceea ce aduce nou acest Android Oreo pe S7 Edge, exista inclusiv trecerea la Samsung Experience 9.0:

CITESTE SI:  Update major pentru Samsung S8 Plus, camera foto cu Emoji AR

Din pacate, se pare ca cei ce detin inca un Samsung Galaxy S6 sau un S6 Edge nu trebuie sa-si mai faca sperante. Cei de la Samsung nu planuiesc sa lanseze Android Oreo pentru aceste terminale. Telefoanele lansate in 2015 nu vor mai primi nici macar patch-urile de securitate lunare sau trimestriale.

Spre firmware.

5 COMENTARII

  1. Frate , astept updateul la 8.0 de doua saptamani . Prietenii deja au facut update-ul , dar eu , pula . Ce mortii ma-sii pot face ca sa primesc update-ul . Zilnic am rulat cautarea din setari , dar nimic . Deja a devenit frustrant , mai ales ca am facut o resetare la valorile din fabrica , iar acum stau 2-3 ore sa il reconfigurez si sa il aduc la setarile la care era . Ce sa ii mai fac ca sa primesc cacatu ala de update ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here