Acasă Firmware Samsung Samsung Galaxy S7 Edge primeste update oficial la Oreo

Samsung Galaxy S7 Edge primeste update oficial la Oreo

5

Samsung Galaxy S7 Edge primeste update oficial la Oreo, acesta a inceput deja sa vina via OTA in anumite tari. Daca nu mai vrei sa astepti pana sa-l primesti si in Romania, il poti descarca de pe sammobile.com si il poti instala cu ajutorul lui ODIN.

Versiunea firmware G935FXXU2ERD5 a fost lansata pentru  Galaxy S7 Edge (SM-G935F Exynos) initial in Marea Britanie si pana la mijlocul lunii mai, ar trebui sa soseasca si la noi in tara. 

Este versiunea PDA G935FXXU2ERD5 / CSC G935FOXA2ERD5, sistemul de operare Android 8.0.0, security patch 2018-04-01.

Pachetul are in jur de 1.3GB si mai jos, vedeti (o parte) ceea ce aduce nou acest Android Oreo pe S7 Edge, exista inclusiv trecerea la Samsung Experience 9.0:

Din pacate, se pare ca cei ce detin inca un Samsung Galaxy S6 sau un S6 Edge nu trebuie sa-si mai faca sperante. Cei de la Samsung nu planuiesc sa lanseze Android Oreo pentru aceste terminale. Telefoanele lansate in 2015 nu vor mai primi nici macar patch-urile de securitate lunare sau trimestriale.

Spre firmware.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

5 COMENTARII

  1. Frate , astept updateul la 8.0 de doua saptamani . Prietenii deja au facut update-ul , dar eu , pula . Ce mortii ma-sii pot face ca sa primesc update-ul . Zilnic am rulat cautarea din setari , dar nimic . Deja a devenit frustrant , mai ales ca am facut o resetare la valorile din fabrica , iar acum stau 2-3 ore sa il reconfigurez si sa il aduc la setarile la care era . Ce sa ii mai fac ca sa primesc cacatu ala de update ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here