Aplicatie Oficiala Pentru Samsung Galaxy S5

Aplicatia GALAXY S5 Experience este o aplicatie speciala si utila dezvoltata de catre Samsung Mobile si oferita gratuit posesorilor si utilizatorilor de Samsung Galaxy S5.

Prin intermediul acestei aplicatii aflii toate caracteristicile acestui smartphone cat si trucuri si sfaturi legate de functionalitatea telefonului sau de accesoriile compatibile.

Aplicatia GALAXY S5 Experience va arata cum poate fi folosita camera foto si toate secretele si inovatiile sale, modul in care telefonul va poate ajuta in sala de fitness, cum poti conecta telefonul la dispozitivele portabile Gear 2 si Gear Fit sau cum va puteti imbunatati stilul de viata.

Puteti considera aceasta aplicatie un manual stufos ce cuprinde si clipuri video gen tutoriale postate pe canalul YouTube.

CITESTE SI:  Aplicatia JAYS Headset Control, functii noi butonului de pe casti!

Untitled

Retineti ca aplicatia poate fi descarcata gratuit de orice utilizator Android fie ca are sau nu Samsung Galaxy S5. GALAXY S5 Experience nu poate fi accesata de pe tablete, fiind necesar un smartphone cu Android min. 4.0, rezolutie a ecranului  800×480 , 1 GB RAM si minim procesor de 1.0 Ghz.

[button color=”green” size=”small” link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=com.forbiz.s5experience” target=”blank” ]DESCARCA GRATUIT[/button]

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

LG G Flex vs Evolio X5 Vs Bluboo xTouch, test video

LG G Flex vs Evolio X5 Vs Bluboo xTouch, test video –...
Citeste tot

1 Comentariu

  • salut am si eu un s5 si nu imi da in meniu posibilitatea sa imi activez scanerul de amprenta ma puteti ajuta???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *