Acasă Aplicatii telefoane Android Aplicatie Oficiala Pentru Samsung Galaxy S5

Aplicatie Oficiala Pentru Samsung Galaxy S5

1

Aplicatia GALAXY S5 Experience este o aplicatie speciala si utila dezvoltata de catre Samsung Mobile si oferita gratuit posesorilor si utilizatorilor de Samsung Galaxy S5.

Prin intermediul acestei aplicatii aflii toate caracteristicile acestui smartphone cat si trucuri si sfaturi legate de functionalitatea telefonului sau de accesoriile compatibile.

Aplicatia GALAXY S5 Experience va arata cum poate fi folosita camera foto si toate secretele si inovatiile sale, modul in care telefonul va poate ajuta in sala de fitness, cum poti conecta telefonul la dispozitivele portabile Gear 2 si Gear Fit sau cum va puteti imbunatati stilul de viata.

Puteti considera aceasta aplicatie un manual stufos ce cuprinde si clipuri video gen tutoriale postate pe canalul YouTube.

Untitled

Retineti ca aplicatia poate fi descarcata gratuit de orice utilizator Android fie ca are sau nu Samsung Galaxy S5. GALAXY S5 Experience nu poate fi accesata de pe tablete, fiind necesar un smartphone cu Android min. 4.0, rezolutie a ecranului  800×480 , 1 GB RAM si minim procesor de 1.0 Ghz.

DESCARCA GRATUIT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.