Aplicatie Upgrade Pentru Android

Aplicatie Upgrade Pentru Android

Am gasit in magazinul oficial de aplicatii Android, Google Play, o aplicatie utila ce la prima vedere promite si suna bine.

Eu am testat-o pe telefonul personal, un Huawei Ascend Mate 7 si mi-a spus ca telefonul meu ar rula fara probleme Android 5.0 Lollipop. Captura de ecran o puteti vedea mai jos.

Este vorba despre un test pe care aplicatia il ruleaza pe telefon sau pe tableta si-ti spune daca dispozitivul tau este capabil din punct de vedere hardware sa ruleze cea mai recenta versiune de Android disponibila, la momentul actual Android 5.0 Lollipop.

Articolul continua dupa reclama:

Screenshot_2015-02-17-21-20-39

Calculele se bazeaza pe frecventa procesorului, memoria RAM disponibila sau capacitatea memoriei interne. Poate fi o aplicatie destul de utila celor ce detin un telefon mai vechi sau chiar unul nou dar cu performante mai slabe.

Poti afla si informatii despre versiunile sistemului de operare si promite sa va spuna care versiune a sistemului de operare Android este mai potrivita pentru a rula pe telefonul sau tableta ta.

Cunosc multe cazuri in care cei ce au pus o versiune superioara a sistemului de operare s-au plans ulterior ca dispozitivul nu mai este la fel de stabil sau de rapid ca inainte de a face update la cea mai recenta versiune disponibila pentru modelul lor.

DESCARCA

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Altfel de notificari pe telefonul Android, fara LED-ul dedicat
More from Cosmin

Cum Setezi Un Ringtone Pe Un Telefon Android

Acest tutorial se adreseaza acelora care sunt la prima experienta cu un...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *