Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Aplicatii Android Stupide TOP 3

Aplicatii Android Stupide TOP 3

0

Da, exista si aplicatii Android stupide in Google Play, dezvoltate probabil de incepatori sau de cei ce nu au ce face. Si cum pentru a publica o aplicatie in Google Play trebuie sa platesti 25 de dolari mi se pare exagerat sa ii arunci pe geam in modul acesta.

Este posibil sa exagerez eu putin, insa in cele ce urmeaza am sa va arat cateva aplicatii Android stupide pe care eu personal nu am sa le instalez  niciodata pe telefonul sau pe tableta mea. Insa, este decizia voastra daca vreti sa le instalati sau nu, macar asa de fun…

Aplicatii Android Stupide TOP 3

1 – Sunete enervante de Badaran

Untitled Aplicatii Android Stupide TOP 3

Va vine sa credeti sau nu, exista o aplicatie ce se numeste asa. In cele ce urmeaza citez din descrierea aplicatiei, descriere ce poate fi gasita pe Google Play  Tipul ASTA Badaran scoate tot felul de Sunete insuportabile astfel Incat tu SA Poti fata misto de Prieteni! Tărănoiul ASTA râde, TIPA, râgâie, se băseste, vomită Si Alte chestii Doar a scris o-ti enerva Prietenii. Selecteaza unul, mai MULTE SAU TOATE sunetele. Poti sa le dai începe IMEDIAT SAU Poti seta o Durata de timp de ingrijire dupa sa porneasca Sunetul. Timpul dupa ce un Trecut sunetele selectate se VOR Auzi version fundică. Prietenii Tai Nu VOR Ști de UNDE s-au auzit. Poti repeta sunetele de pana la 10 de Ori Doar a scris o fata Jocul mai interesant.”

De curiozitate, o poti descarca:

google play Aplicatii Android Stupide TOP 3

2-Squishy Birds

Untitled Aplicatii Android Stupide TOP 3

Daca avem jocul Floppy Bird in care trebuie sa ferim niste pasarele sa se loveasca de niste conducte, de ce sa nu avem si opusul! Probabil, din acest motiv s-a inventat jocul Squishy Birds in care trebuie sa nimeresti momentul oportun in care tubul se inchide ca sa strivesti si implicit sa omori pasarea! Restul, daca va interesaza aflati daca descarcati acest joc gratuit.

google play Aplicatii Android Stupide TOP 3

3-Quick Defrag HD Free

Daca nu te-ai pacalit pana acum, nici sa nu o faci. Defragmentarea pe care ti-o ofera aceasta aplicatie nu exista de fapt. Termenul de defragmentare se foloseste pe sistemul de operare Windows si anume pentru hard disk. Android nu detine asa ceva deci… Dar daca stai sa citesti descrierea, vei afla ca de fapt aplicatia curata memoria cache, stergele fisierele corupte, etc. Eu nu am incredere si pun pariu ca sunt multe alte aplicatii de acest gen !

Untitled Aplicatii Android Stupide TOP 3

google play Aplicatii Android Stupide TOP 3

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here