Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 REFACE, aplicatia care iti schimba fața este gratuita pentru 3 zile

REFACE, aplicatia care iti schimba fața este gratuita pentru 3 zile

0

REFACE este o aplicatie foarte populara in acest moment si folosita mult in randul tinerilor. Este capabila sa genereze clipuri scurte, dar de o buna calitate. Apoi, aceste clipuri sunt postate pe Facebook sau TikTok, o reteta deja stiuta de catre cei ce cauta putina distractie.

Am instalat-o si folosit-o pentru cateva zile, pot spune ca isi face traba foarte bine. Foloseste Inteligenta Artificiala si este capabila sa-ti “schimbe fața”! Cum se intampla asta?

Aplicatia foloseste camerele telefonului (selfie sau cele principale), pentru a captura chipul unei persoane. Apoi, printr-o serie de altgoritmi bine pusi la punct, fața persoanei este aplicata peste cea a unor vedete aflate in diverse ipostaze.

Sunt generate clipuri video de scurta durata, asa cum vedeti si in clipul video de mai jos.

REFACE, aplicatia care iti schimba fața:

In modul gratuit (pentru 3 zile), aplicatia REFACE este capabila sa faca destul de multe si cred ca acesta este motivul pentru care multi aleg sa o cumpere, chiar daca nu costa chiar putin.

Dupa ce o instalezi, vei fi notificat ca ai la dispozitie 3 zile gratuite. Dupa ce vei accepta, vei fi transferat catre pagina de plata in Google Play. Aici este momentul in care multi utilizatori au parte de o confuzie si cred ca trebuie sa plateasca, chiar daca sunt mentionate 3 zile gratuite.

Este si unul dintre motivele pentru care o serie de utilizatori au acordat recenzii negative in Google Play. Insa, nu este deloc asa. Aplicatia REFACE poate fi folosita si gratuit, trebuie numai sa reveniti la pagina anterioara in momentul in care vi se solicita plata.

16 lei /luna sau 149 lei pe an. Acestea sunt cele doua optiuni de plata, dar va ofera acces la tot continutul. In varianta gratuita, aplicatia genereaza reclame inainte de a va arata rezultatele clipurilor pe care le doriti.

Daca doriti sa o incercati, o puteti descarca de AICI. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here