Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Aplicatii Speciale Android In Romana Pentru Copii

Aplicatii Speciale Android In Romana Pentru Copii

2

In zilele noastre copii sunt tot mai atrasi de tehnologie inca din varste fragede, sa nu va mirati astfel daca veti vedea un copil de 1 sau 2 ani ce se descurca de minune pe o tableta sau pe un telefon mobil.

Din aceast motiv am sa fac o selectie a aplicatiilor speciale pentru copii, aplicatii in limba Romana ce pot fi descarcate din Google Play.

Aplicatii Speciale Android In Romana Pentru Copii 

ABC Trenul Alfabet

Untitled

ABC Trenul Alfabet este un abecedar interactiv pentru copii preșcolari de la 2 la 7 ani. 
Varianta gratuită a jocului oferă accesul la primele 6 litere mari și mici ale alfabetului limbii române urmând ca, dacă micuțului îi face plăcere să mai învețe, să achiziționați în interiorul aplicației restul de litere din alfabet cu doar 10 lei. 
Copiii vor descoperi alfabetul limbii române din primul vagon al Trenului Alfabet, alături de arheologul Ordovicius Priscoan, personaj plin de umor și dorința de a “dezgropa” lucruri noi alături de micuți. 
Copiii preșcolari vor învăța următoarele:
– să denumească literele ajutându-l pe arheolog să curețe artefacte antice
– să formeze litere recunoscându-le astfel forma lucrând în atelierul arheologului la reparaţii de obiecte istorice
– să recunoască litere în vasta bibliotecă de papirusuri pusă la dispoziția micuților de către Ordovicius

În curând alte vagoane ale trenului vor fi adăugate pentru ca micuții să se distreze învățând să formeze cuvinte, să descopere litere în contextul cuvintelor, să citească cuvinte și mai apoi să își surprindă părinții învățând cum se scriu literele!

Aplicatia este GRATUITA si poate fi descarcata de AICI

 

ABC’s Zoo

Untitled

ABC’s Zoo este o aplicaţie distractivă pentru copiii dvs. pentru a-i învăţa abecedarul în timp ce se joacă cu animalele din grădina zoologică şi ascultă sunetele pe care le fac acestea.
Caracteristici:
– animale animate
– suntele de animale
– Melodii ABC
– Perfect pentru bebeluşi şi copii mici

Aplicatia este GRATUITA si poate fi descarcata de AICI

Cerc Triunghi Pătrat!

Untitled

Un joc îndrăgit de copii de 3 până la 5 ani.
Răţuşca cea Urâtă alături de copii va învăţa formele: cerc, triunghi, pătrat. Jocul îi va învăța pe cei mici să recunoască formele geometrice amuzant și interactiv. 
Răţuşca este în pădure şi are nevoie de ajutorul copilului să urmărească semnele de pe copaci şi astfel să meargă pe drumul corect. Apoi când ajunge la căsuţa din pădure Răţuşca le poate arăta pisicii şi găinii că ştie să găsească obiecte care seamănă cu cele trei forme.
Jocul are două niveluri care îi ajută pe copii să se familiarizeze cu formele geometrice şi apoi să exerseze recunoaşterea acestora în obiectele din jur.

 Aplicatia este GRATUITA si poate fi descarcata de AICI

FunABC

Untitled

Fun ABC – abecedar de la Ejuk.
Joc – Alfabet pentru copii de la 2 până la 5 ani.

Aplicația va ajuta copilul să Învețe rapid alfabetul românesc. Navigarea simplă nu-l va confuza pe micuț: literele pot fi răsfoite înainte și înapoi. Împreună cu schimbarea imaginilor copilul va auzi ce este prezentat pe fiecare din ele.

Pe ecran se afișează o imagine colorată. Când apasă pe literă copilului aude cum sună aceasta. Odată ce atingi animăluțul, poți afla ce sunete emite. În joc sunt folosite înregistrări reale ale animalelor. Acest joc te va ajuta să te familiarizezi cu lumea animalelor. Creaturile mici și amuzante – locuitorii abecedarului– repede îl vor învăța pe copil alfabetul.

Aplicatia este GRATUITA si poate fi descarcata de AICI

Anotimpurile

Untitled

În micul sat din vârful dealului câțiva țărani abia așteaptă vizita copilului tău. Fiecare are câte o poveste de spus și cu siguranță vă vor conduce copiii cu drag și veselie prin cele patru anotimpuri. Fie că vor îngheța în ger sau vor fi toropiți de căldură cei mici se vor delecta cu cinci minunate jocuri.

Calea Ciobănașului
Micuții vor învăța care sunt schimbările prin care trec plantele în natură în funcţie de succesiunea anotimpurilor, multiplele caracteristici ale plantelor, florilor şi pomilor fructiferi. Și nu ne oprim aici: copii îşi exersează spiritul de observaţie descoperind lucrurile nepotrivite cu locul şi sezonul.

Cuptorul Plăcintăresei
40 de legume şi fructe abia așteaptă să fie descoperite! Alături de o bunicuță rotundă și voioasă micii bucătari vor ști totul despre beneficiile acestora în alimentaţie, vor invata numele principalelor ingrediente din bucătărie: ulei, oțet, făină de grâu, griș, sare, piper și multe altele. Cu timpul vor ști că există o legătură strânsă între elementele unei compoziţii şi rezultat.

Atelierul Fierarului
Să nu credeți că vom ciocăni fără rost! Cu ciocanul în mână, piciorul pe foale și fierul înroșit pe nicovală cei mici vor corela obiectele cu anotimpurile, în funcție de utilitatea lor. Poți fi cât de mic că tot vei ști cum să urmarești pașii unui proces de fabricație sau din ce şi cum sunt făcute obiectele de care au nevoie sătenii.

Curtea Spalatoresei
Nu e nevoie să spunem nimănui că spălătoreasa e modistă… tot satul o știe. Și noroc că ciobanașul nostru e îndrăgostit că altfel nu stătea nimeni să fie îmbrăcat și dezbrăcat de dimineață până seara pe ploaie, ger sau caniculă. Bucuria copiilor care îl vor imbrăca creativ cu diverse combinaţii vestimentare mai potrivite (sau nu), în funcție de anotimp. Și astfel, în timp ce copilașul vostru va învăţa conceptele de cald/rece, gros/subţire și călduros/răcoros, păstorul nostru se va căli.

Prăvălia Negustorului
Ai ceva de vânzare? Ai nevoie de ceva? Dacă crezi că e simplu în satul nostru te înșeli: trebuie să știi totul despre nevoile oamenilor în funcţie de anotimp, să grupezi obiecte in functie de utilitatea lor sezonieră și multe altele. Nu poți să pui tot ce găsești în vitrină și să crezi că vei avea vânzări. Negustorul le va împărtăși copiilor toate secretele meseriei cu mult drag și mormăieli vesele!

Aplicatia este GRATUITA si poate fi descarcata de AICI

 Pagini de colorat pentru copii

Untitled

Joc educativ pentru copii prescolari.
Copiii alege metoda de colorat și pictură.Joaca îi ajută pe copii să învețe cum să combine culorile și de a dezvolta abilități motorii.

Jocul este optimizat pentru telefoane Android si comprimate sunt de asemenea suportate App2SD.

Faceți clic pe “Salvați”, iar imaginea este încărcată automat pe cardul SD.

Mai mult de 300 de coloranți: pisici, câini, pește, fructe, păsări, animale, masini, castele, dinozauri, flori, prințesă, iepuri.

 Aplicatia este GRATUITA si poate fi descarcata de AICI

 Onomatopoeia Vocea Animalelor
Untitled
Cum fac animalelele? Câinele face “ham-ham”. Puiul face “piu-piu”. Vaca face “muuu!”. Dar prepelița? sau găina? Dar cocoșul? Un joc de învăţare a sunetelor animalelor îndrăgit în special de copiii între 1 şi 2 ani, dar potrivit pentru copii de toate vârstele. Copiii vor învăţa numele diferitelor animale de la ţară cât şi sunetele pe care acestea le fac. Cu fiecare slide copiii vor vedea animalele iar la fiecare atingere vor afla sunetul pe care îl fac cât şi onomatopeea corespunzătoare.Animalele pădurii sunt disponibile prin in-app payment pentru numai 5 lei. Copiii se pot acum delecta cu lupul, bufnița, căprioara, broasca și alte 14 animale haioase.

 Aplicatia este GRATUITA si poate fi descarcata de AICI

 

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

  1. O aplicatie asemanatoare este SERIN ABC PENTRU COPII. E gratuita (primele 8 nivele) si ce imi place este ca are un design simplu, e usor de utilizat, are multe imagini si NU ARE RECLAME! Baietelul meu (5 ani) e incantat pentru ca are sunet pentru fiecare litera si pentru fiecare cuvant. Poti sa apesi de mai multe ori pe litera/cuvant pentru a reasculta pronuntia. E utila pentru ca invata cuvinte uzuale in engleza!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here