Connect with us

Stiri despre telefoane

Apple ar putea lansa un dispozitiv pliabil in 2026

Published

on

Apple explorează potențialul pieței dispozitivelor pliabile, cu planuri de lansare a unui nou produs care ar putea înlocui actualul iPad Mini.

Conform surselor din publicația coreeană The Elec, compania americană ia în considerare dezvoltarea unui gadget cu ecran pliabil, cu dimensiuni cuprinse între 7 și 8 inci.

Se așteaptă ca acest nou dispozitiv să fie lansat în perioada 2026-2027, marcând intrarea Apple în segmentul de produse pliabile. Ceva de genul acesta le lipsește acum, în mod clar.

Advertisement

Există informații despre planurile Apple de a introduce un iPad mini echipat cu ecran OLED, ceea ce a generat speculații privind natura exactă a dispozitivului pliabil – fie un iPhone, fie un iPad pliabil.

Pentru a aduce acest concept la viață, Apple colaborează cu cunoscuții furnizori de ecrane Samsung și LG, care au furnizat deja mostre de panouri pliabile.

Samsung este menționat ca fiind lider în dezvoltarea panourilor pentru dispozitivul pliabil Apple. Totuși, au apărut divergențe între Apple și furnizorii săi cu privire la aspecte tehnice esențiale, cum ar fi utilizarea sticlei ultra-subțiri și designul balamalei. Aceste dezacorduri ar putea întârzia producția în masă a dispozitivului.

Advertisement

Gigantul american ar trebui să prezinte un gadget pliabil

Apple ar putea lansa un dispozitiv pliabil in 2026

Apple ar putea lansa un dispozitiv pliabil in 2026

În cazul unei lansări în 2026, se preconizează că Apple va folosi linia de producție OLED a Samsung, care este în prezent utilizată pentru iPhone-uri. Există și zvonuri despre un alt dispozitiv pliabil mai mare, cu un ecran de peste 20,5 inci, probabil un laptop,  dar detalii despre lansarea acestuia rămân neclare.

Este evident că Apple ia în serios posibilitatea de a intra pe piața dispozitivelor pliabile, mai ales într-un moment în care piața este dominată de mărci precum Samsung și Huawei.

Și în mod clar, un gadget produs de ei ar trebui sa fie aproape perfect, poate că asteaptă o soluție mai avansată, o tehnologie noua mentru display, principala problemă a unui telefon pliabil. Dar o tabletă pliabilă de la Apple, chiar ar fi un produs interesant.

sursa foto

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des