Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Arhive pe Android

Arhive pe Android

2

La fel ca pe calculator, arhivele pe Android au rol in gruparea mai multor foldere si fisiere dar si pentru a economisii spatiu, traffic web sau pentru a asigura integritatea fisierelor cu toate astea, arhivele pe dispozitivele mobile nu prea sunt folosite dar va puteti impiedica de ele cand descarcati de pe net, de exemplu o melodie sau o subtitrare pentru un film.
Official-WinRAR-For-Android-Is-Available-On-Google-Play-Store.png

Unii producatori de telefoane mobile si tablete incorporeaza in Android un File Manager care suporta nativ arhivele dar se poate la fel de bine ca telefonul vostru sa nu suporte arhivele asa ca trebuie sa instalati un dezarhivator daca doriti continutul arhivei.

Producatorii celebrului Winrar, au creeat si o versiune pentru Android care mie mi s-a parut foarte buna si usor de folosit.
RAR for Android este usor de utilizat datorita interfatei intuitive si dezarhiveaza foarte rapid fisierele dorite.
Interfata este fortmata dintr-o structura arborescenta cu foloderele si fisierele voastre, organizate sub forma de lista.
unnamed

Ca sa dezarhivati trebuie sa selectati arhiva dorita si sa apasati OK. Aplicatia va creea un folder nou, cu acelasi nume ca si al arhivei sursa care va contine fisierele din arhiva.
unnamed2

Descarca RAR for Android de aici.

 

2 COMENTARII

  1. Asa e, iia de la Aplle sunt niste ipocriti, nu sroupta ideia sa stie ca pe piata sunt produse mai bune ca ale lor,In loc sa-ti iei iPhone 4 mai bine iti iei Galaxy S II, ca e mai performant si mai ieftin.In loc sa-ti iei iPad 2 mai bine iti iei Galaxy Tab 10.1.Ganget-urile de la Aplle nu au Abobe Flash si va dati seama ce inseamna asta.Multi fani aplle spun ,,lasa ca cand apare iPhone 5 matura pe jos cu SGS2″ dar chiar daca o sa fie mai bun ca Dalaxy S II nu o sa aiba nici o sansa in fata fiitorului Samsung Galaxy NoteCu alte cuvinte Samsung e mult superiar lui AplleSamsung>aplle

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here