Connect with us

Stiri despre telefoane

Si asa se duce in jos Redmi K30, telefon ce ar fi avut potential!

Published

on

Si asa se duce in jos Redmi K30, telefon ce ar fi avut potential! Intr-un fel te atrage un telefon cu full display AMOLED, si altfel te uiti la unul cu IPS si decupaj mare.

Intr-o propozitie, am descris modelul actual (Redmi K20) si apoi, versiunea noua, cea care ar urma sa fie lansata in curand. Nu sunt singurul care se leaga de aspectul noului K30, mai multe publicatii considera ca nu este prea ok cum procedeaza Xiaomi.

Probabil, producatorul pune accent mai mare pe dotari si mai putin pe partea de design. Astfel, Redmi K30, va avea inclusiv conectivitate 5G, asa este promovat acest telefon.

Advertisement

Insa, am explicat deja ca nu avem la ora actuala retele 5G (in Romania) si nu prea ar avea rost sa cumparam un astfel de telefon, am plati in plus pentru o dotare pe care nu o vom folosi.

Putem trece si peste asta, este normal pana la urma ca producatorul sa-l doteze cu hardware modern, telefonul va fi vandut si in tari mult mai avansate. Dar de ce sa nu continue cu un full display si senzor secundar integrat intr-un mecanism rabatabil?

Aici este dilema. Cred ca Redmi K30 seamana prea mult cu Samsung Galaxy S10 +, mult prea mult. Decupaj generos si doua camere de selfie, este primul lucru pe care-l observi cand te uiti la acest display.

Advertisement

Macar partea din spate arata destul de bine. Il vom analiza mai mult, in momentul in care va fi lansat oficial. Asta se va intampla in data de 10 decembrie 2019 si nu putem remarca faptul ca cei de la Xiaomi trec printr-o perioada foarte buna.

Intr-un singur an, au reusit sa prezinte atat seria Redmi 7, Redmi 8, dar si K20 / K30, acestea pe langa multe alte terminale mobile.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des