Acasă Stiri despre telefoane De ce sa NU iti cumperi un telefon cu 5G in 2020

De ce sa NU iti cumperi un telefon cu 5G in 2020

1

De ce sa NU iti cumperi un telefon cu 5G in 2020 – Ati observat ca operatorii de telefonie mobila din Romania au inceput cu reclame agresive legate de tehnologia 5G?

Da, reclame atat pe internet, dar si la TV sau spoturi radio. Auzim reclamele, le vedem peste tot, insa operatorii nu ne spun un lucru esential!

Acum, la final de 2019, Romania NU are o retea 5G ! Mai mult decat atat, companiile vand deja abonamente 5G, in conditiile in care autoritatile au amanat licitatia pentru licentele 5G pentru prima parte a anului 2020.

Exista dezbateri multe in legatura cu impactul 5G asupra economiei, plus contoverse legate de influenţa retelei asupra sanatatii oamenilor. Este periculoasa reteaua 5G?

Deci, pana acum, avem reclame la 5G, abonamente disponibile, dar NU avem retea 5G in Romania! Destul de ciudat, dar asta se intampla.

Este adevarat ca exista o gluma de 5G in Romania, mici zone in interiorul catorva orase din Romania. Acum, la final de 2019, putem afirma ca totul este marketing si numai atat.

Asa cum era de asteptat, au aparut si telefoane compatibile cu reteaua 5G. Nu sunt chiar ieftine si nici oferta nu este foarte bogata. Cel mai ieftin pare a fi Mi Mix 3 5G, putin peste 1500 lei. La finalul lunii mai 2019, scriam un articol in care aratam ce modele de telefoane cu 5G sunt disponibile. Articolul poate fi citit AICI. Alte articole legate de subiectul 5G, AICI.

Sorin Grindeanu, preşedintele ANCOM a declarat la finalul lunii octombrie (2019) ca licitatia 5G se va organiza în prima jumatate a anului 2020!

De ce sa-ti cumperi un telefon compatibil cu aceasta retea? Ai putea sa o faci, dar numai pentru a te da mare in fata prietenilor tai, sau pentru a te mandri ca ai in buzunar un telefon de ultima generatie.

De ce sa nu iti cumperi un telefon cu 5G? Pentru ca nu ai ce face cu el, este ca si cum ai avea o masina de curse in garaj, dar fara roti. Mai exact, ceva inutil.

Gandeste-te ca telefoane performante apar saptamanal si abia de acum incolo vor fi disponibile din ce in ce mai multe cu 5G. Iti cumperi acum un telefon 5G si il vei putea folosi la adevarata capacitate, abia peste 3-4 ani! Complet ilogic.

Ce poti face acum cu un telefon 5G? Sa vanezi cateva “picaturi” de conectivitate prin centrul marilor orase, exact cum vanezi pokemoni!

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!
de-ce-sa-nu-iti-cumperi-un-telefon-cu-5g-in-2020De ce sa NU iti cumperi un telefon cu 5G in 2020 - Ati observat ca operatorii de telefonie mobila din Romania au inceput cu reclame agresive legate de tehnologia 5G?Da, reclame atat pe internet, dar si la TV sau spoturi radio. Auzim reclamele,...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.