Acasă Stiri Android Si Noutati Avertizari meteo prin intermediul asistentului Allview AVI

Avertizari meteo prin intermediul asistentului Allview AVI

2

O noua utilitate a asistentului personal ne este dezvaluita astazi, tot de catre cei de la Allview si este vorba tot de catre AVI. Avem parte de un nou teaser, cred ca este cel cu numarul 4.

Cunoastem deja ca brasovenii lucreaza la o noua versiune a aplicatiei, una ce poate fi instalata numai pe telefoanele mobile sub brand Allview. Se pare ca va fi capabil sa te anunte inclusiv in legatura cu fenomenele meteo periculoase.

Vedem un exemplu in clipul de mai jos, insa nu stim cum anume reuseste sa faca asta. Si nu este vorba despre avertizarile RO-ALERT, acelea sunt emise numai daca exista coduri portocalii sau rosii. Ramane de vazut daca AVI se bazeaza si pe o alta aplicatie pentru a putea transmite asemenea mesaje:

Cu AVI, stai departe de pericole

Iata si restul materialelor pe care le-am primit pana acum, ne dam seama despre evolutia asistentului personal de la Allview. AVI a fost lansat in anul 2017 si vine preinstalat pe majoritatea telefoanelor vandute sub acest brand.

Cu AVI, nu ratezi nimic din ce ti-ai planificat.

Viitorul alaturi de AVI.

Cu AVI, nu mai ratezi momente importante.

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here