BlackBerry Lanseaza Primul Telefon cu Android: Priv Venice

BlackBerry Lanseaza Primul Telefon cu Android: Priv Venice
Blackberry a anuntat ca va lansa primul telefon din portofoliul companiei cu sistemul de operare Android pana la sfarsitul anului. Compania a luat aceasta decizie dupa ce toate incercarile de a integra propriul sistem de operare BlackBerry 10 au esuat.

BlackBerry CEO John Chen a declarat ca: “Priv Venice a fost proiectat sa ofere cea mai buna securitate pentru utilizatorii de afaceri si continua reputatia pe care Blackberry a obtinut-o pana acum”
Terminalul Priv Venice va fi disponibil pe toate pietele importante iar mai multe caracteristici despre acest misterios telefon vor aparea in cel mult 4-5 saptamani.

hhh BlackBerry Lanseaza Primul Telefon cu Android: Priv Venice

Compania Blackberry nu o duce la fel de bine, scaderea in popularitate din ultimul timp s-a simtit puternic in cifra de afaceri. Migrarea la Android pare un gest disperat din partea lor iar acest terminal este vazut ca salvarea companiei Blackberry de la faliment.

CITESTE SI:  Huawei P20 Lite - specificatii dezvaluite de TENAA si pret

Ecran de 5.4-inch Quad-HD, procesor 1.8GHz 64-bit hexa-core de tip Snapdragon 808, Adreno 418 GPU, 3GB memorie RAM, 18 MP camera principala si 5 MP camera secundara, pana la urma sunt specificatii tehnice de TOP la un pret aproximativ de 350$

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here