Acasă Stiri Android Si Noutati BlackBerry Lanseaza Primul Telefon cu Android: Priv Venice

BlackBerry Lanseaza Primul Telefon cu Android: Priv Venice

2

BlackBerry Lanseaza Primul Telefon cu Android: Priv Venice
Blackberry a anuntat ca va lansa primul telefon din portofoliul companiei cu sistemul de operare Android pana la sfarsitul anului. Compania a luat aceasta decizie dupa ce toate incercarile de a integra propriul sistem de operare BlackBerry 10 au esuat.

BlackBerry CEO John Chen a declarat ca: “Priv Venice a fost proiectat sa ofere cea mai buna securitate pentru utilizatorii de afaceri si continua reputatia pe care Blackberry a obtinut-o pana acum”
Terminalul Priv Venice va fi disponibil pe toate pietele importante iar mai multe caracteristici despre acest misterios telefon vor aparea in cel mult 4-5 saptamani.

hhh

Compania Blackberry nu o duce la fel de bine, scaderea in popularitate din ultimul timp s-a simtit puternic in cifra de afaceri. Migrarea la Android pare un gest disperat din partea lor iar acest terminal este vazut ca salvarea companiei Blackberry de la faliment.

Ecran de 5.4-inch Quad-HD, procesor 1.8GHz 64-bit hexa-core de tip Snapdragon 808, Adreno 418 GPU, 3GB memorie RAM, 18 MP camera principala si 5 MP camera secundara, pana la urma sunt specificatii tehnice de top la un pret aproximativ de 350$

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here