Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Review AIMP Player

Review AIMP Player

2

Review AIMP Player – Este unul dintre cele mai bune playere audio de pe Android. AIMP a fost portat de pe Windows si era un concurent serios pentru Winamp, acum a prins foarte multa popularitate si pe Android, avand peste 10 milioane de descarcari.
Aimp are o interfata foarte curata si intuitiva care nu va pune probleme nimanui, nici macar unui incepator in tainele telefoanelor si tabletelor
Aplicatia are 3 ecrane care pot fi accesate prin glisarea in stanga si dreapta.
AIMP Android 08

Ecranul principal al aplicatiei este Playerul clasic cu butoanele de PLAY, PAUSE, NEXT.
In acest ecran avem si “ALBUM ART” asta daca este disponibil odata cu fisierul audio din memoria telefonului iar mai jos gasim bara care indica durata si momentul fisierului audio.
main

Playlistul este exact ca pe calculator. Melodiile sunt afisate sub forma de lista, numerotate iar sub numele fiecarei melodii gasim informatii cu privire la bitrate, frecventa, durata, etc.
Aimp nu adauga automat melodii in playlist, cum face playerul preinstalat din Android. Ca sa adugati melodii trebuie sa indicati locatia folderului in care aveti stocate melodiile, de asemenea playlistul ofera editare avansata, il puteti organiza cum doriti voi si anume: aleator, dupa nume, dupa durata sau manual.
aimp-for-android

Egalizatorul
. Orice player care se respecta are si egalizator. Acesta are functia de a modifica tonalitatea sunetelor in functie de gustul fiecaruia, de exemplu puteti amplifica bassul sau inaltele.

Aimp are si profile predefinite pentru egalizator astfel incat sa ofere cea mai buna calitate audio.
1403199295_aimp2
Daca v-am convins asupra capabilitatilor acestui player, il puteti descarca si testa de aici !

2 COMENTARII

  1. ” AIMP a fost portat de pe Windows si era un concurent serios pentru Winamp”

    Nope…. ii dadea clasa la winamp de mult timp, winamp nu mai conteaza imo. Ultimele winamp-uri sunt de toata jena. Nu am mai folosit Winamp de vre-o 10 ani, asa ca tocmai ce am instalat (si dezinstalat) winamp 5.666. A ramas acelasi soft greoi si mancator inutil de resurse.

    Ma bucur sa aud ca AIMP intra si pe android.

  2. Niciodata winamp nu a putut egala sunetul la aimp,pe bune…testate ambele ani la rand,versiune dupa versiune aimp batea winamp-ul la absolut tot(nu mai folosesc winamp din 2001-2002!).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here