Acasă Stiri Android Si Noutati Bluboo D1 anuntat, posibil cu Snapdragon 835 si specificatii bune

Bluboo D1 anuntat, posibil cu Snapdragon 835 si specificatii bune

0
nofollow

Bluboo D1 anuntat, posibil cu Snapdragon 835 si specificatii bune! Este vorba pentru moment de zvonuri, telefonul este anuntat de catre compania Bluboo insa posibilitatea ca acesta sa aiba procesorul de la Qualcomm este una destul de limitata daca ma intrebati pe mine si asta cu toate ca diverse site-uri anunta acest lucru.

Nu este insa prima oara cand un telefon chinezesc (nu Xiaomi, Huawei, etc) este banuit ca ar avea procesor de top, asa ceva s-a mai intamplat si in trecut dar zvonurile nu sau materializat, nu cred ca aceste companii mai mici din China au curajul sa riste si sa lanseze telefoane care sa concureze cu nume mari.

Bluboo D1 Bluboo D1 anuntat, posibil cu Snapdragon 835 si specificatii bune

Din start pretul ar creste foarte mult si nu cred ca multi ar alege un Bluboo D1 in defavoarea unui LG sau a unui Samsung, este totusi posibil ca acest telefon sa vina cu un procesor puternic, mai degraba as crede ca este un MediaTEK Helio X27 sau Helio X30. Si despre Bluboo Dual se anuntase initial ca va sosi cu Kirin 960 de la Huawei si nu un MediaTEK, in realitate este fix invers.

Totusi, ramane de vazut si poate in momentul lansarii cei de la Bluboo ne vor face o surpriza placuta! Iata si specificatiile tehnice posibile, cele anuntate de majoritatea publicatiilor online:

Procesor Qualcomm Snapdragon 835 si placa grafica de tip Adreno, 4 GB memorie RAM si 64 GB stocare interna, Android Nougat 7.0, camera principala de 13 MP, conectivitate 4G Dual SIM si display de 5.5″ cu rezolutie 1080p FHD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here