Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Aplicatia Android Energy Bar widget interesant pentru baterie

Aplicatia Android Energy Bar widget interesant pentru baterie

0

Aplicatia Android Energy Bar widget interesant pentru baterie si este genul de aplicatie pe care merita sa o testezi, avantajul ar fi acela ca nu necesita acces root pe telefon sau tableta si nici cunostinte suplimentare de customizare.

Este o aplicatie ce poate fi descarcata gratuit din magazinul oficial de aplicatii Android, Energy Bar este practic o unealta prin intermediul careia poti vedea in timp real starea acumulatorului, desigur ca nu este ceva indispensabil, insa consider ca este utila pentru cei ce nu au afisajul bateriei in procente.

Aplicatia poate fi si customizata, linia ce semnalizeaza capacitatea acumulatorului se configureaza dupa cum urmeaza:

De la 1 la 25%, 26% – 50%, 51%-75% si de la 76% pana la 100%, sunt 4 intervale pentru care utilizatorul isi poate alege o culoare de semnalizare a capacitatii bateriei, poate seta grosimea liniei, locatia (stanga, dreapta sau centru), poate alege ca semnalizarea bateriei sa se faca utilizand toata zona “status bar”, exista si posibilitatea de “auto ascundere” atunci cand se utilizeaza modul full screen.

Pentru activare, trebuie bifat indicatorul din partea dreapta/sus a ecranului, in functie de sistemul de operare este posibil ca utilizatorul sa fie nevoit sa o activeze si din meniul “accesibilitate”, aplicatia va deschide automat aceasta fereastra daca este cazul.

Interfata aplicatiei pentru monitorizarea bateriei poate fi vazuta mai jos, vedeti si setarile disponibile si interfata de utilizator:

Aplicatia Android Energy Bar este gratuita si poate fi descarcata de aici, ea semnalizeaza intr-un mod destul de interesant si incarcarea bateriei atunci cand telefonul este conectat la o sursa de curent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here