Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicatia Android Energy Bar widget interesant pentru baterie

Published

on

Aplicatia Android Energy Bar widget interesant pentru baterie si este genul de aplicatie pe care merita sa o testezi, avantajul ar fi acela ca nu necesita acces root pe telefon sau tableta si nici cunostinte suplimentare de customizare.

Este o aplicatie ce poate fi descarcata gratuit din magazinul oficial de aplicatii Android, Energy Bar este practic o unealta prin intermediul careia poti vedea in timp real starea acumulatorului, desigur ca nu este ceva indispensabil, insa consider ca este utila pentru cei ce nu au afisajul bateriei in procente.

Aplicatia poate fi si customizata, linia ce semnalizeaza capacitatea acumulatorului se configureaza dupa cum urmeaza:

Advertisement

De la 1 la 25%, 26% – 50%, 51%-75% si de la 76% pana la 100%, sunt 4 intervale pentru care utilizatorul isi poate alege o culoare de semnalizare a capacitatii bateriei, poate seta grosimea liniei, locatia (stanga, dreapta sau centru), poate alege ca semnalizarea bateriei sa se faca utilizand toata zona “status bar”, exista si posibilitatea de “auto ascundere” atunci cand se utilizeaza modul full screen.

Pentru activare, trebuie bifat indicatorul din partea dreapta/sus a ecranului, in functie de sistemul de operare este posibil ca utilizatorul sa fie nevoit sa o activeze si din meniul “accesibilitate”, aplicatia va deschide automat aceasta fereastra daca este cazul.

Interfata aplicatiei pentru monitorizarea bateriei poate fi vazuta mai jos, vedeti si setarile disponibile si interfata de utilizator:

Advertisement

Aplicatia Android Energy Bar este gratuita si poate fi descarcata de aici, ea semnalizeaza intr-un mod destul de interesant si incarcarea bateriei atunci cand telefonul este conectat la o sursa de curent.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171