Connect with us

Buhnici a fost parodiat, clipul de mai jos l-am gasit intamplator pe internet si cred ca tipul din film face o treaba buna. Arata modul in care Buhnici se documenteaza inainte de a face un review pentru un telefon dar si cat de superficial o face.

Din pacate, a reusit sa o dea in bara si cu un telefon interesant, este vorba despre Allview X4 Soul Infinity, cel mai performant telefon al companiei din Brasov lansat pana acum!

Desigur, saracul telefon nu are nicio vina in toate astea, este un telefon care chiar merita o atentie asa cum se cuvine…

Iata si clipul:

Iata si materialul video original, George Buhnici prezentand telefonul Allview X4 Soul Infinity N. Este interesant de aflat motivul pentru care acest Buhnici isi dezactiveaza comentariile in cadrul canalului de YouYube!

 

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S21 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Sper să nu te dezamăgesc cu niciun articol! Lectură plăcută!

11 Comments

11 Comments

 1. Calin

  octombrie 13, 2017 at 18:25

  buhnici i ala , acu pe bune e cam ……=)). parca la p9 lite era sa sparga telu ca i-a alunecat=)) . asa e stilu lui de a prezenta. Ce spui Cosmin nu faci rewiu la teluri in stil Buhnici?:))

 2. Toma Bogdan

  octombrie 13, 2017 at 19:34

  De mai mult timp vad eu ai ceva cu George?Cu ce te deranjează?Are review-uri bune și încearcă să atragă atenția la lume ,nu îs genul ăla de review-uri monotone cum am văzut pe alte canale
  De asta lumea se uita la el și are atâția abonați ,nu fa glume pe seama lui degeaba.Esti invidios pe el că lumea îl alege ?Munceste și tu ca el și îți garantez că vei avea succes
  Eu zic ca fiecare să-și vadă de treabă lui
  Apreciez și canalul tau ,dar și canalul lui
  Succes in continuare
  (Nu o lua în semn de rău,asta e părerea mea )

 3. Cosmin

  octombrie 13, 2017 at 19:58

  Clipul de mai sus nu este facut de androidro.ro, nu exista invidie. Eu ma concentrez pe site, fa te rog o comparatie intre traficul meu si traficul lui. Bafta si multumesc de aprecieri.

 4. Geo

  octombrie 13, 2017 at 20:09

  Allview putea avea sanse mai mari cu niste specificatii mai serioase: HD+ in 2017? maxim 1.5 GHz chiar si octacore?

 5. Cosmin

  octombrie 13, 2017 at 20:28

  Geo, sunt mai multe versiuni lansate. Buhnici nu a pus mana pe varianta de top. Cel din clip este pe la mijloc ca dotari. Vezi ca in articol am pus link catre toate modelele, acolo il gasesti si pe Allview X4 Soul Infinity.

 6. Sorin

  octombrie 14, 2017 at 10:05

  Bufnici nu este numai unul… este PATRU (!!)… stai să citesc… (tuenti’ minnîţ ‘leităr) după lupte seculare care au durat multă vreme am descoperit cele 4 tipuri de bufnici: L (am auzit eu că nu ştiu ce), S (nu mai Ştiu de la ce), N de la habar Nam şi Z de la zeboche(!?), sînt patru versiuni fiecare din ele cu alte specificaţii ! Şi într-un fel e o’chei că poţi să-ţi iei acelaşi Bufnici, în aceeaşi carcasă (de fapt prezentator), cu diferite specificaţii
  Mie chiar îmi place de Buhnici ca prezentator, e simpatic pentru că… ups… a picat, e spontan şi spune direct tot ce simte la momentul respectiv, îmi place de el pentru că nu e un înfumurat şi nu e cu nasul pe sus cum fac alţii, Buhnici este amuzant prin mimica şi gesturile lui, rămîne un tip simpatic şi care îl stimez. Că are un fix cu ai’foanele, asta e altă poveste, fiecare are fixurile lui. Urmăriti-l de asemenea şi pe canalul de prezentare de maşini !
  Şi de altfel… bă!, nu e rău, a intrat cu sticlă pe spate şi arată foarte bine… telefoanele adică, telefoanele arată bine ! Ai laic’ Bufnici !!!

 7. Geo

  octombrie 16, 2017 at 13:05

  In afara optiunii de 4GB, toate configuratiile sunt de tipul Huawei P8-P9 Lite dar pretul este aproape de P9 – minus frecvente, rezolutie ecran

 8. Constantin

  octombrie 17, 2017 at 10:21

  Parodia este ok, mai putin injuraturile care apar acolo.

 9. Cosmin

  octombrie 17, 2017 at 12:46

  Asa este, putea sari peste…

 10. Cezar

  noiembrie 15, 2017 at 23:30

  Ce parodie ce cacao.. serios acum.. se putea msi bine

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *